Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Seaclub resort

Rating 4
Alcudiabukten

Av 770 Anmeldelser


Seaclub resort

Seaclub resort ligger i Alcúdia bukten, et kompleks med villaer i Middelhavsstil omgitt av store hager. Nyt en perfekt ferie hvis du er ute etter en uforglemmelig familieopplevelse, med aktiviteter og fasiliteter designet for å nyte de små. Ligger i Alcudia havn, 500 meter fra stranden, 1 kilometer fraa et badeland, 2,5 kilometer fra en marina og 60 kilometer fra Palma de Mallorca flyplass.
På hotellet er det restaurant, bar, miniklubb, svømmebasseng, barnebasseng, treningsrom, massasjer (mot betaling), vaskeriservice (mot betaling), parkering, WiFi (mot betaling) og 24-timers resepsjon. Studioene har stue, kjøkken, WiFi, aircondition, TV, telefon, safe (mot betaling), mikro, kaffe-Tekoker, varme, hårføner og balkong/terrasse. Premium leiligheter har også to sovesofaer for ekstra person. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Rengjøring 3 dager/uken, bytte av håndklær 2 dager/uken, sengetøy 1 dag/uken. Vær oppmerksom på at et depositum må betales på stedet. Ved valg av "all inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikke til måltidene som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, alle lokale merker. Drikke serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22.00-24.00). Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter. På noen hoteller er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Avda. de Mexico s/n, 07410 Puerto de Alcudia, Mallorca, Spania.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Telefon
  • Basseng
  • Balkong
  • Restaurant
  • TV
  • WiFi


NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!