Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Solana

Rating 3
Puerto Rico

Av 51 Anmeldelser


Solana

Disse leilighetene ligger i hjertet av Puerto Rico med fantastisk utsikt over Puerto Rico bukten på en side og et badeland på den andre siden. Bare noen få meter nedover ligger et kjøpesenter med et stort utvalg av barer, restauranter og butikker. Ligger i sentrum av Puerto Rico, 1 kilometer fra stranden, 2 kilometer fra en Marina og 48 kilometer fra Gran Canaria flyplass.
På hotellet er det svømmebasseng, en del med barnebasseng, snackbar og solterrasse. Leilighetene har sovesofa, kjøkkenkrok, kjøleskap, balkong/terrasse, bad og stue. Rengjøring: 2 ganger per uke. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av vært/årstiden. OBS: Resepsjonen har begrenset åpningstid. Vennligst oppgi beregnet ankomsttid og flyinformasjon ved bestilling av dette hotellet. Adresse: Av. Los Cardones 2, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria, Spania.

Fasiliteter

  • Bar
  • Basseng
  • Balkong
  • Restaurant
  • WiFi


NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!