Art & Wine Studios and Apts

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

98 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Art & Wine Studios and Apts tilbyr 18 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leiligheter er individuelt innredet og tilegnet en spesifikk kunstner – dermed kan du nyte kunst av alt fra Van Gogh til Manet. Alle leiligheter har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og putemeny. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, slippers, hårføner og gratis toalettartikler. Leilighetene har små kjøkkenkroker med kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og redskaper – men du skal ikke forvente å lage store middager i kjøkkenet.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Art & Wine Studios and Apts. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

120 Zinonos Kitieos
6022 Larnaca

Koordinater

Latitude: 34.9138
Longitude: 33.6363

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer