Restplasser til Kroatia

Fra Istria i nord til den UNESCO-fredede byen Dubrovnik i sør, bugner Kroatia på tross av sin beskjedne størrelse av attraktive feriedestinasjoner. Her kan du nyte massevis av solskinnstimer, bade i krystallklart vann, handle til lave priser og besøke en ytterst gjestfri befolkning. Se vår liste over restplasser til Kroatia her og book din neste restplass i dag!

Det er ingen overdrivelse å si at Kroatien har Adriaterhavets vakreste kysttrekning og et øyhav som kan måle seg med de greske øyene. Dersom du drømmer om å slappe av ved krystallklar hav, er det massevis av muligheter å velge mellom. Samtidig er billige restplasser til Kroatia en sjanse til å oppleve verdensberømte historiske severdigheter, enestående natur og førsteklasses gastronomi. 

Kart over Kroatia

Populære hoteller i Kroatia

Kroatia, Dalmatia, Split
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Kroatia, Dalmatia, Šipan
  • Nærmeste flyplass: 40 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Kroatia, Dalmatia, Dubrovnik
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Slik booker du restplasser til Kroatia

Er du blant dem som ikke behøver en fast plan for ferien flere måneder i forveien? I såfall er det smart å holde et øye med våre aktuelle reisetilbud. Dersom du kan reise på relativt kort varsel, er det ofte mange penger å spare på en restplass til Kroatia.

Utvalget av restplasser som selges til nedsatte priser varierer i løpet av året. Det er ikke mulig å forutsi i forkant hvilke destinasjoner eller hoteller i Kroatia som vil ha de beste tilbudene. Derfor kan du oppleve at utvalget her på siden og i søkemaskinen skifter fra dag til dag eller til og med time for time.

Generelt er prisene lavest tett på avreisedagen, men dette er ikke en fast regel. Hvis det hjemlige sommerværet svikter, blir det nesten alltid rift om de billige restplassene. Dette betyr at du bør slå til med én gang, så fort du ser et tilbud som passer til dine ønsker og ditt feriebudsjett. 

Her hos Solfaktor kan du booke flybilletter og hotell som én samlet pakkereise, som naturligvis dekkes av både pakkereiseloven og reisegaranti. Dette gir deg en ferie med ekstra trygghet. 

De mest populære reisemålene i Kroatia med restplass

I nord, tett på grensen til Slovenia og Italia lokker Istriahalvøya med populære feriebyer som Porec og Rovinj, som begge oser av historie og har en fantastisk beliggenhet ved det azurblå havet. Hvis du beveger deg lenger ned langs den kroatiske Adriaterhavskysten, er også byen Rijeka og ikke minst den hyggelige øya Krk verdt å besøke. 

Lenger ned langs kysten i Dalmatia finner du blant annet havnebyen Split og Dubrovnik, som er oppført på UNESCOs verdensarvsliste. I Dalmatias øyhav ligger idylliske øyer som Brac, med sin spektakulære hvite sandstrand, Zlatni Ratz, Hvar og Korcula.

I høysesongen, fra mai til september, med sitt solrike og varme vær som innbyr til en avslappende badeferie med familien, er det normalt gode flyforbindelser fra Norge til Kroatia. Du kan også booke en billig restplass til Kroatia om våren eller høsten. Høsten egner seg for eksempel utmerket til en storbyferie i Split eller Dubrovnik.

Reiser til Kroatia

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og destinasjoner i Kroatia her:

>> Finn alle billige reiser til Kroatia her
>> Finn også billige reiser til Hellas her