Reiser til Podgora

I den lille byen Podgora blandes strandliv med byliv, og langs den fine strandpromenaden ligger det mange koselige kafeer og restauranter hvor du kan nyte et godt måltid.

Makarska har vidunderlig natur, det turkisblå krystallklare Adriaterhavet og nydelige strender. I sentrum er det et yrende liv med mange restauranter og kafeer hvor du både kan spise godt og beskue bylivet

I den lille byen Podgora er det liv og røre i høysesongen.

Sommeren setter for fullt inn i mai og strekker seg til ut i oktober. Her blandes strandliv med byliv og langs den fine strandpromenaden ligger det mange koselige kafeer og restauranter hvor du kan nyte et godt måltid.

Podgora ligger vindunderlig til ved fotenden av et praktfullt fjell. Dessuten er byen en av mange små perler i en av verdens vakreste skjærgårder. En dagstur ut til en nærliggende øy er en flott opplevelse.

Stranden i Podgora er som på de fleste steder i Kroatia, en velholdt småstenstrand hvor du kan leie deg solseng og det krystallklare vannet innbyr til badeliv. På den andre siden kan du rusle til utkanten av stranden og tilbringe dagen ved de nydelige små klippene.

Makarska er den største av småbyene på denne feriekysten.

Ved fotenden av Biokovo-fjellene ligger en 6 mil lang fantastisk kyststrekning. Småbyen Makarska ligger omtrent midt på denne kyststripen. Her kan du nyte vidunderlig natur med det turkisblå og krystallklare Adriaterhavet som vasker inn over nydelige strender. Du kan spasere og sykle i pinjeskoger mens fjellene beskytter for vind og vær.

Makarska er den største av småbyene på denne feriekysten, men har virkelig greid å bevare sin unike sjarm. Fra sentrum kan du ta en spasertur langs en nydelig strandpromenaden som ender opp ved Donja Luka stranden. I sentrum er det et yrende liv med mange restauranter og kafeer hvor du både kan spise godt og beskue bylivet, eller gjøre en hyggelig handel i en av gamlebyens små og koselige butikker.

Makarska har virkelig noe for alle i familien. Om du vil finne på noe annet enn strandaktiviteter så har du flere muligheter. Her kan du være med på båtturer til maleriske øyer, sykkel- eller rideturer, besøk til historiske steder eller gå på tivoli i byparken.

Reiser til Kroatia

Les mer om Kroatia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Kroatia her

Hoteller i Podgora