Reiser til Kenya

Kenya har uslåelige safarimuligheter, milevis med strender og fantastisk kultur, samt et folkeslag som er vennlige, gjestfrie og nysgjerrige.

Opplev Kenya, populært kalt Afrikas Juvel

Kenya ligger i øst-Afrika og har en av kontinentets største økonomier. Til tross for at landets utvikling stadig skyter fart, er fremdeles mange regioner så og si urørte, og selv om turismen blomstrer er det mange avsidesliggende steder der de lokale knapt har sett en vestlig turist før. Kenyanere er vennlige, gjestfrie og nysgjerrige. Dette, sammen med uslåelige safarimuligheter, milevis med strender og fantastisk kultur, er landets tittel som Afrikas Juvel absolutt berettiget .

Kenya er for de fleste synonymt med safari, og blant annet vakre Masai Mara nevnes i den forbindelse. Et fantastisk viltreservat med et mangfold av dyr. Profesjonelle safariarrangører med lang erfaring gjør Kenya til et førstevalg for mange når de skal på sin første safari.

Landets lange og fargerike kultur gjør det til et yndet reisemål for mange. I tillegg kan Kenya skimte med spennende markeder, eksotisk mat og god shopping. Håndtverk av tre, kurver, saronger, lær og musikk er spennende ting å kjøpe med hjem.

Les mer om safari i Masai Mara.

Hoteller i Kenya