Restplasser til Venezia

Venezia er det perfekte stedet å reise på en romantisk ferie på avstand fra den travle hverdagen. Ønsker  du å overraske din kjære med en reise til Italias verdensberømte kanalby? På denne siden kan du allerede i dag enkelt finne de billigste restplassene til Venezia. Hvis du tar en rask beslutning, er det ofte mange penger å spare på en reise til Venezia ved å booke restplasser her hos Solfaktor.

Enten du skal på reise med din kjære eller hele med familien, kan dere allerede i dag se frem til å besøke fortryllende Venezia med Markusplassen, Dogepalasset, Basilikaen og de mange andre severdighetene som alle og enhver bør oppleve minst én gang i livet. Besøk også byens mange hyggelige fortauskaféer, restauranter og vinbarer som gjemmer seg i virvaret av smale gater og torg.

Kart over Venezia

Populære hoteller i Venezia

Italia, Veneto, Venezia
  • Nærmeste flyplass: 19 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Italia, Veneto, Venezia
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Veneto, Venezia
  • Nærmeste flyplass: 21 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Slik booker du restplasser til Venezia 

Hvis du foretrekker å legge ferieplanene i god tid før avreise, dukker det jevnlig opp gode tilbud, men som tommelfingerregel får du kjøpt de billigste restplassene til Venezia tett på avreisetidspunktet. Hvis du er klar til å reise avgårde på kort varsel, kan du utnytte at hoteller eller flyselskaper med restplasser ofte senker prisene markant rett i forkant av avreisedato. 

Dersom du ser et godt tilbud på en restplass til Venezia i listen eller søkemaskinen her hos Solfaktor, bør du ikke nøle med å bestille allerede i dag. Det er nemlig ingen garanti for at prisene kun beveger seg nedover. Når det nærmer seg ferie- og helligdager er det ofte rift om de billigste restplassene, og det er førstemann til mølla.

Det krever heldigvis kun noen få klikk dersom du vil se vårt utvalg av restplasser. Du kan med fordel prøve å søke på forskjellige reisedatoer eller flyplasser. Generelt har du bedre muligheter til å finne en tilbudsreise hvis du er litt fleksibel.

Reis til Venezia med en restplass året rundt

Det tar kun to og en halv time å fly til Venezia fra Gardermoen. Derfor kan du ikke sette av mye tid til å lese deg opp på alle kanalbyens severdigheter hvis det er snakk om et last minute- tilbud på restplasser. Det gjør samtidig ikke så mye; en del av sjarmen ved Venezia er at du kan vandre omkring og oppdage byen uten en bestemt plan og bare la deg forbløffe av byens skjønnhet.

Slå deg ned på en av de mange sjarmerende fortauskaféene med en cappucino eller forfriskende iskrem og betrakt folkelivet i byen som er ett av Italias mest populære reisemål. Det er praktisk talt aldri snakk om en reell lavsesong i Venezia; det er nemlig alltid liv i byen.

Med unntak av tiden rundt jul og nyttår er det vel og merke færrest turister i vintermånedene. Hvis du vil ha Venezia mest mulig for deg selv og er villig til å leve med risikoen for regnvær, er dette et godt tidspunkt å besøke byen på. Dessuten er som regel hoteller og fly billigere om vinteren.

Det er likevel ikke til å komme utenom at et solrikt og utelivsvennlig vær gjør noe ekstra over opplevelsen. Hvis du booker en restplass til Venezia om våren er det som regel allerede varmt, men samtidig ikke for varmt for sightseeing til fots.

Prisene er som regel høyest midt på sommeren, men det er likevel ofte mulig å reise avgårde på en reise med prisreduksjon. Hold et øye med tilbudene her på siden. Dersom du vil kombinere en badeferie med opplevelser i Venezia, kan du vurdere å slå deg ned i den nærliggende badebyen Lido di Jesolo.

Reiser til Venezia

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og steder å besøke i Venezia her

>> Finn flere billige reiser til Venezia her
>> Se også våre billige reiser til Firenze her