Hotel Internazionale

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

248 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Hotellet har 150 romslige rom som alle er enkelt, men komfortabelt innredet. Rommene er delt inn i forskjellige kategorier og ligger i flere forskjellige bygninger. Noen av rommene har utsikt over innsjøen, mens andre har utsikt over fjellene, de omkringliggende husene og andre bygninger.

Alle rom har aircondition (som vanligvis er påskrudd fra 1. juli til 31. august), telefon, satellitt-TV, minibar, pengeskap og bad med toalett, dusj og hårføner.

Rommene med utsikt over sjøen overfor kystveien. Dersom må du være klar over at trafikkstøy kan forekomme. Enkelte senger er twinbeds. De fleste rommene har balkong eller uteplass. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Internazionale. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Gardesana
37010 Torri Del Benaco

Koordinater

Latitude: 45.6240
Longitude: 10.6983

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer