Reiser til Caorle Lido Altanea

Opplev en moderne og avslappet badeferie

Besøk Lido Altanea som har skutt opp med flere feriesentre og sommerhus de siste tiårene. Her står stranden i fokus, og det stille området kommer til live da det fylles med tilreisende i sommermånedene.

Lido Altanea er et nybygget område mellom den hyggelige byen Caorle og Eraclea Mare. I de varme sommermånedene kryr strendene av badegjester, mens resten av året er det ganske stille her i området. Det er ikke noe by her, men et lite handleområde der dere finner det dere trenger på supermarkedet og i de små butikkene. Spis middag på en av de få restaurantene, eller kjøp inn lokale råvarer og tilbered et festmåltid selv i ferieleiligheten deres. Stranden ligger minst 250 meter fra boligene, da dette er lovbelagt. Lido Altanea er det ideelle feriestedet for familier som vil ha en god standard og andre barnefamilier å dele ferien med.

Bestill deres ferieovernattinger i Lido Altanea

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Lido Altanea og i resten av Veneto. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Caorle Lido Altanea

Hva sier gjestene i Caorle Lido Altanea?

7,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 19 anmeldelser