Reiser til Caorle

Den lille perlen Caorle er en sjarmerende by med et hyggelig, historisk sentrum. Her kan du spasere rundt i de smale gatene og smugene som munner ut i små torg og sole deg på to gode sandstrender. Book en reise til Caorle med Solfaktor i dag og bo på utvalgte hoteller med gode anmeldelser.

Det er enkelt å forstå at Caorle er et av reisemålene vi har flest tilbakevendende gjester til langs denne kyststrekningen. Et koselig, lite sentrum med fargeglade hus, trange gater der forlokkende dufter av hjemmelaget mat sprer seg i luften, to fine sandstrender og en herlig strandpromenade kan nok friste hvem som helst. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er – Caorle er et klassisk familiested der både barn, foreldre og besteforeldre trives like godt. Et opplagt reisemål for hele familien!

Selv om det er om sommeren byen får flest tilreisende på besøk, er det mange fastboende i Caorle. Dette bidrar til at restaurantene og fornøyelsene lever opp til en høy standard. Det ligger et stort utvalg av restauranter i ulike prisklasser i Caorle. Resturantene har ofte fisk og skalldyr på menyen, men det finnes også flere pizzeriaer og steder som serverer tradisjonelle, italienske retter. Isbarer, vinbarer og kafeer med uteservering bidrar til bybildet, sammen med butikker av forskjellige slag.

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Caorle er en stemningsfull by der dere kan koble av og nyte tilværelsen, men også benytte dere av et godt aktivitetstilbud. Prøv de forskjellige vannsportene på stranden eller ta med barna til badelandet. Golf-interesserte reisende kan besøke Pra delle Torri, og de fleste finner noe fint på det folkelige markedet som kommer til byen hver lørdag. Her finner du med andre ord alt mellom himmel og jord!

Det er flere velfylte og rimelige dagligvarehandler i og rundt Caorle, og glem ikke at dere kan handle fersk fisk nede ved havnen når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Caorle skiller seg  fra andre byer på denne strekningen lengs Adriaterhavet, også kjent som "Lidoen". Her finnes nemlig ikke bare sol, strand og sand, men også en sjarmerende, gamle bykjerne i typisk italiensk stil. Bestill reisen til Caorle med fly og leiebil her hos Escapeaway.

Dra på spennende utflukter

Lagunen, som ligger nord for Caorle, er et opplagt utfluktsmål hvis dere vil dra på båttur. Selveste Ernest Hemingway ble betatt av stemningen i området og skrev om det i boken "Across the River and Into the Trees". I tillegg kan dere besøke den verdenskjente Venezia, enten til lands eller vanns. Hvis dere kjører til Punta Sabbioni kan dere parkere bilen og ta fergen over til Markusplassen - enkelt, greit og direkte.

En annen hyggelig utflukt vi kan anbefale er en tur til Lido di Jesolo, hvis hovedgate forvandles til Europas lengste gågate på kveldstid, med butikker, kaféer og restauranter.

Det er forøvrig mye mer å se og oppleve i området. Besøk den vidunderlige byen Treviso, Padova med sin flotte domkirke, eller hva med Verona? Vi kan også anbefale å avlegge vindistriktene Prosecco og Valpolicella en visitt, der det kryr av vingårder der dere kan kjøpe med smakfulle flasker hjem.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Caorle

Hva sier gjestene i Caorle?

8,2
Gjesteanmeldelser
Basert på 12 anmeldelser