Reiser til Bardolino

Besøk Bardolino på Gardasjøens sørlige østbredde. Vindistriktet strekker seg fra Gardasjøen til nabodistriktet Valpolicella nord for Verona.

Deilig romantisk innsjøpromenade

Bardolino er en nydelig by på Gardasjøens sørøstlige bredde med en praktfull promenade langs vannet, der du kan slå deg ned på en av de mange benkene og nyte utsikten mot innsjøens motsatte side, eller lukke øynene og lytte til småbølgenes klukking mens livet passerer forbi på promenaden bak deg. Det er gode småsteinsstrender rundt byen dersom du får lyst til å ta en dukkert. Byen har flere severdige kirker, og det gode tur- og sykkelmuligheter i baklandet. Nabobyene Garda og Lazise er begge interessante og kan nås på få minutter. 

Kart over Bardolino

Klikk på kartet nedenfor for mer informasjon om hoteller og andre feriehus i byen, samt en oversikt over avstander til flyplasser og byer i Nord-Europa. 

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Er du på utkikk etter den perfekte feriehuset i Bardolino? Benytt søkemotoren her på siden og finn ditt feriehus blant vårt utvalg av hoteller, villaer og ferieleiligheter i og rundt den sjarmerende byen. 

Reiser dere flere sammen er en privat villa ved Gardasjøen for eksempel en god mulighet for å kunne være helt dere selv og ha enevelde over basseng, hage og terrasse - det er en deilig måte å nyte ferien på. 

Bare tast inn datoer og antall personer for å få en oversikt over de tilgjengelige feriehusene i din ferieperiode. Det blir nesten ikke enklere å finne det perfekte feriehuset til din neste ferie i Italia.

Transport

Vil du reise med fly til Italia er Verona Flyplass den nærmeste flyplassen til Bardolino. Men du har også Bergamo Flyplass og Milano Linate innenfor rimelig kjøreavstand. Klikk på kartet ovenfor for en komplett oversikt over avstander til de nærmeste flyplassene. 

Det går buss gjennom byen som også stopper i blant annet Garda og Malcesine, men mange av våre reisende velger å bestille leiebil til ferien. En bil gjør det i de fleste tilfellene lettere å komme seg rundt til Gardasjøens mange severdigheter og er en fordel når det for eksempel skal handles inn. 

Vil du kjøre hit fra Norge har du en tur på ca. 2100 km i vente. Deles turen opp med en overnatting underveis eller er dere flere som kan bytte på å kjøre er dette en overkommelig avstand for de fleste. Spesielt i høysesongen bør du ta høyde for tett trafikk ned gjennom Europa og regne med å bruke litt ekstra tid.

Restauranter og shopping

Byen byr på et svært hyggelig sentrum med små smau og gater som bugner av butikker og restauranter. Finn en favoritt, slå deg ned og nyt en vin fra distriktet som er mest kjent for sine lette, røde bordviner, som passer perfekt til pastaretter og lettere måltider. Det er også kun noen få kilometer å kjøre til enda flere gode restauranter i nærområdet. 

Vil du tilberede egne måltider kan det anbefales å supplere supermarkedinnkjøpene med besøk på det lokale markedet som arrangeres ukentlig (hver torsdag). Her kan du finne gode råvarer og komme tett på litt av det italienske hverdagslivet. 

Utflukter fra Bardolino

Det er ikke langt til Verona, der shoppinggaten Via Mazzini er et must, for ikke å glemme operaforestillingene under åpen himmel i byens gamle arena.

Rett sør for Lazise ligger den meget store fornøyelsesparken Gardaland, som er en herlig fornøyelsespark for både barn og voksne. Få kilometer unna ligger en god safaripark og følger du Mincio-elva sørover kommer du helt til den vidunderlige blomsterparken Parco Sigurta. Det er med andre ord aldri mangel på ting å oppleve ved Gardasjøen. 

Lokale linker 

Byens egen hjemmeside finner du her (italiensk)

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Bardolino

Populære hoteller i Bardolino

Italia, Veneto, Bardolino
8,3
Meget bra
852 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Veneto, Bardolino
9,1
Fantastisk
1512 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Veneto, Bardolino
8,4
Meget bra
835 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1.3 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)