Strandliv og godt utgangspunkt for utflukter

Byen ligger langs kysten sør for Livorno, og du kommer hit via motorveien eller med tog -langs kysten, da det er togstasjon i Cecina sentrum-. Byen har en god beliggenhet for deg som ønsker å gå til stranden, men også for deg som gjerne vil på bilutflukter, som f.eks til innlandet i det kuperte høydedraget som går oppover mot Volterra. eller til Pisa og Lucca. Moro for store og små kan dere også finne i et stort badeland med flere bassenger og vannsklier i Via Tevere i Cecina Mare. Kun 10 km nord for byen -rett før Rosignano Solvay- finner du det toscanske svar på en karibisk strand, Le Spiaggie Bianche -De Hvite Strendene- som er offentlig. Der finnes parkeringsplass -mot betaling- ved Aureliaveien, og det siste stykket må du gå. En utflukt til Elba er også et naturlig valg. Du kan ta båt fra Piombino eller Livorno.Reiser til Cecina Mare

Badeferie i Toscana

Cecina Mare, også kalt Marina di Cecina, ligger like ved stranden og er kun 3 km fra selve Cecina. Byen ligger langs kysten sør for Livorno, mellom en stor pinjeskog og det kuperte høydedraget som går oppover mot Volterra.

På stranden langs strandpromenaden finner du solsenger og parasoller som tilhører de forskjellige hotellene. Ved den sydlige delen av byen starter den store pinjeskogen og langs den er det offentlig strand. Begge strendene har sandstrand, og spesielt på morgenen kan du nyte krystallklart vann. Den store pinjeskogen er hjemsted for mange fugler og små dyr som ofte samles rundt de mange piknik-bordene som turgåerne benytter.

Langs strandpromenaden finner du et bredt utvalg av restauranter, pizzeriaer og kafeer. Ønsker du et større tilbud, kan du finne dette i Cecina sentrum, hvor det dessuten er marked en gang i uken.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Cecina Mare

Hva sier gjestene i Cecina Mare?

7,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 14 anmeldelser