Agriturismo Collelungo

Solfaktors vurdering

152 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Kunstnerisk landskap

Det er selvfølgelig mulighet for å kjøpe vin på stedet, men man kan også smake dem på stedets selvbetjeningsbar. Denne ligger i forbindelse med den lille lesesalen med satellitt-tv, og her velger du selv din vin, åpner og skjenker selv, samt du noterer ditt forbruk. Dette er noe annet enn hotellenes sedvanlige triste minibarer! På gården er det også en liten frokostrestaurant. Bygningene er meget kunstnerisk, og det samme gjelder landskapet -uansett hvor man ser finnes grønt landskap med vinmarker- og dette gjelder også for utsikten fra svømmebassenget og de omkringliggende solsengene og parasollene.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Agriturismo Collelungo. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Loc. Collelungo 12/14
53011 Castellina

Koordinater

Latitude: 43.4680
Longitude: 11.3051

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Reisemål Toscana

Vis flere