Restplasser til Italia

Italia er et særdeles allsidig reisemål når det gjelder opplevelser og feriemuligheter. Her kan du sole deg på vakre strender, nyte storslått natur eller bruke ferien på å oppleve et enormt utvalg av kulturelle høydepunkter. Italia er nok ikke det billigste ferielandet, men med en restplass kan du reise til en kraftig redusert pris. Book en billig restplass til Italia med Solfaktor i dag!

Italia er et helårsreisemål, men våren og sensommeren er ideelle hvis du vil på en billig storbyferie i Italia med en restplass. Det er lunt, men ikke for varmt til sightseeing. Selv i de varmeste sommermånedene er det ved de høytliggende sjøene i Nord-Italia et behagelig klima, mens det om vinteren kan være nesten vårliknende tilstander på Sicilia i sør.

Kart over Italia

Populære hoteller i Italia

Italia, Sicilia, Taormina
  • Nærmeste flyplass: 71 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Italia, Toscana, Gaiole
  • Nærmeste flyplass: 78 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Liguria, Imperia-Porto Maurizio
  • Nærmeste flyplass: 88 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Slik booker du en restplass til Italia

To ting kjennetegner restplasser til Italia: Du kan ofte spare ganske mange penger på reisen, men til gjengjeld må du være klar til å reise på relativt kort varsel. I våre dager behøver du vel og merke heldigvis ikke stå klar med kofferten på flyplassen i håp om å få reist avgårde på en restplass. 

Selv om du ikke kan booke billige restplasser til Italia mange måneder i forveien, kan du i ro og mak se nærmere på det aktuelle utvalget på Solfaktors hjemmesider mens du sitter i sofaen hjemme. Søkemaskinen vår innhenter konstant priser fra hoteller og flyselskaper, som du kan samle til en billig pakkereise som naturligvis er sikret av Reisegarantifondet.

Prisene i søkemaskinen gjenspeiler det aktuelle tilbudet og etterspørselen etter billige reiser til Italia. Derfor kan du oppleve at priser og utvalg endrer seg med korte mellomrom. Dette betyr at du ikke bør nøle med å bestille din neste reise dersom du spotter et godt tilbud som passer til dine ferieønsker.

Du kan søke etter avganger fra flere norske flyplasser, og du har som regel størst sjanse for å finne en restplass til Italia hvis du er fleksibel med tanke på flyplass, datoer og destinasjon.

De mest populære reisemålene i Italia med en restplass

Det er massevis av flotte muligheter for tilbringe en ferie med sol og hvite sandstrender i Italia, takket være landets over 7.450 kilometer lange kystlinje, inkludert Sicilia og Sardinia, som med deres fantastiske strender er perfekte destinasjoner til en badeferie med familien. Samtidig byr fastlandet også på massevis av fine badestrender, for eksempel Amalfikysten, sør for Napoli, som i følge kjennere er én av Italias og kanskje hele Europas vakreste kyststrekninger.

Samtidig er strendene langt fra det eneste som gjør Italia til et attraktivt reisemål. En restplass til Italia er også en anledning til å oppleve den berømte italienske livsstilen og kulturen, inkludert hundrevis av historiske monumenter. En ferie i for eksempel Roma, Napoli, Venezia, Firenze eller Milano kan være en uforglemmelig opplevelser for både store og  små familiemedlemmer. 

Uavhengig av hvilken region eller by du reiser til, vil du få oppleve at regionen eller byen har sin egen historie og sine unike tradisjoner. Selv om du reiser hit år etter år, kan du derfor se frem til å oppdage nye sider av den italienske gastronomien, arkitekturen og italienernes levesett.

Reiser til Italia

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og lese om destinasjoner i Italia her:

>> Finn flere billige reiser til Italia
>> Les også om våre billige reiser til Kroatia