Palazzo Calo

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
666 anmeldelser

I hjertet av Bari, nede på den italienske hælen ligger Palazzo Calo, omgitt av historiske bygninger og vakre turstier. Her ønskes du velkommen inn til et lite gjestgiveri med moderne og elegant innredede ferieleiligheter. Herfra kan du spasere til flere av byens viktigste landemerker. Det er et perfekt utgangspunkt for deg som vil styre deg selv og føle på byen, på en mer ekte måte. Og terrassen på taket er jo et stort pluss...

Gamlebyen i Bari er alt hva du forestiller deg at Italia er. Her leves livet på den gamle måten: Man lager maten med åpen dør, naboene snakker med hverandre fra balkongene og barna leker med ball i smugene. Når du bor på Palazzo Calo bor du midt i den historiske bykjernen og får oppleve denne italienske levemåten på nært hold. At du selv bor i en vakkert stylet leilighet, og ikke på hotell, gjør at du nesten føler deg som en av de lokale. Og nettopp det, er jo den beste måten å oppleve et nytt sted på.

Opplev området på to hjul

Dagene i Bari kan fylles med skjønne spaserturer gjennom byen, kanskje med et besøk i det lokale kunstgalleriet Ponacoteca di Bari og en lengre lunch på en av de trivelige restaurantene på Piazza Mercantile eller Pizza del Ferrarese. Området er også vakkert å oppleve på to hjul og på Palazzo Calo kan du låne sykler, så du kan komme deg rundt til de mest spektakulære steder i byer og omegnen. Kart og guider kan lånes, hvis du spør personalet på gjestgiveriet.

En utsikt du ikke skal gå glipp av

Etter en lang dag full av opplevelser kan du ta en velfortjent pause. Taket på Palazzo Calo er stedet for det! Der er det en fantastisk terrasse med utsikt utover hele Bari. I bakgrunnen ligger katedralen San Sabino og kuppelen på Santa Terese deo Maschi, og skaper en atmosfære og et syn som du bare ikke skal gå glipp av. Oppe på terrassen er det skjønne loungemøbler, der du kan sitte ned – kanskje med noe godt å spise og drikke, som du har kjøpt med deg fra det lokale markedet. En perfekt start på kvelden, før du begir deg ut på restaurantjakt i nærområdet. Dersom du ikke bestemmer deg for å lage noe enkelt å spise i ditt eget kjøkken, selvfølgelig.

Derfor skal du velge Palazzo Calo

 

 • Du vil bo sentralt i Bari, nær flere av byens severdigheter
 • Du vil bo i moderne ferieleiligheter med elegant innredning
 • Du vil ha en herlig takterrasse med panoramautsikt ut over byen
 • Du vil ha muligheten til å låne sykler for å oppdage området på to hjul
 • Du vil bo omgitt av historiske bygninger og flere lokale restauranter


Godt å vite om Palazzo Calo

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Vennligst gi beskjed til hotellet om din forventede ankomsttid, siden resepsjonen ikke alltid er bemannet. Heis er tilgjengelig. Frokost er tilgjengelig alle dager, 07.30-10.00, mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å betale et depositum for leiligheten ved ankomst. Det betales tilbake ved avreise, dersom leilighetene forlates i opprinnelig stand.
 

 

Derfor skal du velge Palazzo Calo

 • Nærmeste flyplass: 15 km
 • Nærmeste strand: ca. 2.8 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 2.8 km
 • Avstand til sentrum: ca. 0 m
 • Slipp løs shoppingbehovet i Molfetta Outlet: ca. 35 km
 • Opplev søritaliensk livsglede i Polignano a Mare: ca. 37 km
 • Kystbyen Monopoli med sine fine sandstrender og krystallklare hav: ca. 46 km
 • Labyrintbyen Matera: ca. 66 km
 • Normannisk og romersk historie møtes i Venosa: ca. 129 km
 • Imponerende Malfi, med sin panoramiske plassering: ca. 148 km
 • Bari Flyplass: ca. 15 km (30m)
 • Brindisi Flyplass: ca. 116 km (1h 30m)
 • Napoli Flyplass: ca. 259 km (3h 0m)

Palazzo Calo har 12 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leiligheter er individuelt innredet i en elegant stil, med synlige detaljer slik som takbjelkene. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, slippers, hårføner og gratis toalettartikler. Alle leilighetene har adgang til felles takterrasse. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Palazzo Calo. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Strada Lamberti 8
70121 Bari

Koordinater

Latitude: 41.1275
Longitude: 16.8696

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer