Reiser til Armeno

Reisemålet Armeno ligger i et naturskjønt område mellom innsjøene Lago Maggiore og Lago Orta, der man er nærmest sistnevnte.

Området egner seg godt for fotturer og naturferier. Besøk for eksempel Mottarone-fjellet, som ligger bare ca. 14 km unna, og nyt panoramautsikten over de 7 omkringliggende innsjøene.

Her møter du ikke mange turister

Armeno har ca. 1600 innbyggere og ligger 525 m.o.h. Byen har få eller ingen turister, og her finner du ikke kaos og trafikkork slik du kjenner det fra Roma og Milano. Midt i byen finner du på torget en bank, dagligvarebutikk, apotek og en vakker 1200-tallskirke med freskomalerier. 

I tillegg til noen få spisesteder i selve Armeno, er det ikke langt til mange gode restauranter i nabobyene, hvor du kan fordype deg i Piemontes berømte, utsøkte mat og viner.

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Solfaktor kan tilby deg et utvalg av mer enn 1500 feriehus i Italia, som inkluderer et bredt utvalg hoteller, villaer og ferieleiligheter i Piemonte.

I søkemotoren over kan du raskt få en oversikt over ledige feriehus i og rundt Armeno. Hvis du allerede har en klar ide om hva slags bolig du leter etter, kan filterfunksjonen i søkemotoren være nyttig.

Du kan selvfølgelig også starte med å la deg inspirere av hele spekteret av boliger i området. Kanskje du kommer over et alternativ du ikke hadde vurdert på forhånd. Har du for eksempel vurdert å leie en villa, eller feriere på en agriturismo i Italia?

Har du spørsmål om de ulike alternativene, eller bare ønsker hjelp til å ta det riktige valget i forhold til dine ønsker, er du velkommen til å ringe. Våre reisekonsulenter står klare med gode råd og tips til ferien.

Transport

Skal du på ferie i Armeno er nærmeste flyplass Milano Malpensa, men flere andre er også innen rekkevidde. På disse flyplassene finner du et bredt utvalg av både lavprisflyselskaper som Ryanair og EasyJet, samt mer tradisjonelle operatører som SAS med ruter til resten av Europa – inkludert Norge.

Vi anbefaler at du bruker søkemotoren her på Solfaktor for å finne og sammenligne gjeldende priser fra alle flyselskapene som flyr til denne delen av Italia.

Med noen skift underveis er det mulig å kjøre buss fra flyplassen til Armeno. Våre reisende som ikke er på kjør selv-ferie i Italia velger imidlertid ofte å leie bil. Ikke bare fordi du slipper å reise med all bagasjen med buss til og fra feriehuset, men også for å kunne reise på utflukter i løpet av ferien.

Utflukter

I Armeno bor du like ved noen av Nord-Italias vakreste innsjøer. Det er for eksempel ganske få kilometer til Ortasjøen, som ikke bare byr på noen av Europas reneste vann, men også pittoreske middelalderbyer som Orta San Giulio.

I tillegg til en fottur opp til den vakre utsikten fra Mottarone-fjellet, er det med flere golfbaner i området også gode muligheter for å få opp pulsen med noen golfrunder i ferien. Golf Club Des iles Borromées, for eksempel, har utsikt over innsjøen Lago Maggiore. 

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Armeno