Reiser til Limone sul Garda

Gjestfrihet ved Gardasjøen. Bestill reiser til Limone sul Garda - pakkereiser med fly, hotell og leiebil.

Limone sul Garda ligger vakkert til i åssiden på bredden av Gardasjøen, med en imponerende utsikt over Nord-Italias mest populære sjø. Nå kan du bestille reiser til Limone sul Garda med fly, hotell og leiebil inkludert i prisen - sikret av pakkereiseloven.

Du vil oppleve en herlig atmosfære i byen og innbyggerne er svært gjestfrie. Bakteppet av fjell og grønne bakker er intet mindre enn nydelig. Når du vandrer i byens karismatiske gater og langs vannkanten vil du finne mange spisesteder som tilbyr et smakfullt måltid.

Byen har ikke mer enn ca 1000 innbyggere og deres sysselsetting gjennom tidene har vært fiske og sitrondyrking. Sistnevnte har vært viktig i forhold til byens navn, som betyr sitron på norsk. Sitroner har siden 1300-tallet vokst overalt på denne siden av sjøen, takket være det milde klimaet.

Bad i Gardasjøen

Når solen steker og du vil kjøle deg ned, kan du ta en dukkert i sjøen fra en rekke rullesteinsstrender nord for bysentrum. Det er også en stor steinete strand sør for sentrum. Fra byen kan du ta båt til flere andre byer langs Gardasjøen, og vi anbefaler spesielt en tur til Malcesine.

Fra Limone kan du dra på utflukt til Verona, Venezia, Vicenza, Riva del Garda og andre byer ved Gardasjøen. Du kan også gå tur i innlandet og besøke de små innsjøene bak Gardasjøens vestre bredd, som Ledrosjøen, Idro og Tenno.

Bestill din ferieovernatting i Limone sul Garda

Søk gjennom vårt utvalg av håndplukkede sjarmerende hotell, leiligheter og B & B i Limone sul Garda ved å bruke søkemotoren på toppen av siden. Kontakt oss gjerne via kontaktlenken på toppen av siden, chat-boksen til venstre på siden eller ved å ringe nummeret du finner du til høyre.

Hoteller i Limone sul Garda

Populære hoteller i Limone sul Garda

Italia, Lombardia, Limone sul Garda
9,0
Fantastisk
622 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 95 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Lombardia, Limone sul Garda
8,2
Meget bra
1566 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 95 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Lombardia, Limone sul Garda
9,7
Fantastisk
733 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 92 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Mer informasjon om din ferie i Limone sul Garda

Limone sul Garda, som ligger ved bredden av Gardasjøen i Lombardia, er det ideelle utgangspunktet for en ferie ved Gardasjøen. Byen, som er omgitt av fjell på den ene siden og sjøen på den andre, er en av de vakreste stedene ved Gardasjøen og er kjent for sin intime atmosfære, samt sin gjestfrie befolkning (som bare når opp til ca. 1000 stykker). James Bond-entusiaster vil også gjenkjenne området, da noen scener fra Quantum of Solace fra 2008 ble spilt inn på veiene rundt Limone sul Garda.

Byhistorien
Til tross for tilstedeværelsen av de berømte sitronene i byen, som også er inkludert i sitt navn, stammer byens navn trolig ikke fra ordet for sitroner, men heller fra det gamle ordet lemos, som på latin betyr styrke og refererer til grensen til nabokommunene Brescia og Trento.

Frem til 1940-årene var byen bare tilgjengelig via sjøen eller gjennom fjellene. Veien til Riva del Garda, som har vært med på og sette Limone sul Garda på turistkartet, og gjør den til en av de mest populære feriestedene på Gardasjøen, ble først bygget i 1932.

Attraksjoner i Limone sul Garda

Blant byens attraksjoner er den gamle sitronlunden, Limonaia del Castèl (åpen hver dag om sommeren og på søndag ettermiddag resten av året); Kirken av Chiesa di San Rocco (som huser noen vakre freskomalerier) i nærheten av den gamle havnen; utstillingen av den lokale olivenoljeproduksjonen i byens olivenoljefabrik; kirken av Chiesa di San Benedetto (som har en fantastisk panoramautsikt over sjøen); og Chiesa di San Pietro (som er stedets eldste kirken - sannsynligvis fra det 11. århundre).

I tillegg til disse attraksjonene tilbyr Limone sul Garda mange aktiviteter og utflukter. Du kan for eksempel dra på utflukter til berømte kulturbyer, som Verona og Venezia, seile over innsjøen til Malcesine, eller d ta fotturer i innlandet rundt Gardasjøen. Men hvis du vil ha mer avslapping i solen og svømme i sjøen, er det noen små steinstrender nord for sentrum, samt en lang steinete strand sør for sentrum.

Du kan også besøke de mindre sjøene bak Gardasjøen, som Ledrosjøen, Idrosjøen og Tennosjøen.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her