Hotel Leopold

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

191 anmeldelser
0,1 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

På Hotel Leopold kan man velge mellom forskjellige romkategorier i 3, 4, og 5. etasje som varierer fra små standard-rom uten balkong og utsikt, til superior-rommene med terrasse og panoramisk havutsikt. Dessuten tilbyr hotellet fem familierom som utmerker seg ved å være romslige og mer selvstendige med kjøleskap og kjøkken. Fire av dem ligger i en separat bygning ved bassenget, mens det siste ligger 400 m fra hotellet. Disse minner mer om leiligheter.

Velg rommene i selve hotelldelen dersom havutsikt, innredning og hotellstemning er viktig – og ellers familierommene dersom dere setter pris på plass og selvstendighet. Familier på fire personer anbefales til en hver tid å velge familierommene, eller som alternativ et av superior-rommene på selve hotellet som har plass til fire. Rommene på selve hotellet har ikke minibar/kjøleskap, men hotellet har et par til rådighet (begrenset antall), som kan forhåndsbestilles og settes inn i rommet under oppholdet. Romkategoriene classic plus ogsuperior har aircondition, mens de andre har luftvifte. Plus-rommene har begge deler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Leopold. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via La Secca, 5
16030 Moneglia

Koordinater

Latitude: 44.2415
Longitude: 9.4838

Hva sier gjestene om Hotel Leopold?

0,0
Hanne Bordier, Skien

Hotell med flott beliggenhet og sjarm, men lite informasjon

Vi hadde 10 netter på dette hotellet i september 2019. Vårt rom var det med best utsikt og beliggenhet. Nydelig sjøutsikt og stor terrasse. Kort vei fra togstasjonen...
0,0
Jan, Tønsberg

Flott sted

Veldig fint sted med en god atmosfære og et veldig hyggelig vertskap. Det vi har noe å utsette på må være stranden, veldig trangt og dyrt, og strandrestauranten....
0,0
Steen, Havdrup

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer