Residenza Napoleone III

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

71 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

På Residenzia Napoleone III finnes kun 2 boliger; en suite og og en leilighet. Ved ankomst vil du finne en flaske vin og en fruktkurv i boligen.

Napoleons luksusleilighet er innredet i elegant, klassisk stil med antikke møbler og detaljer, inspirert fra den tiden Napoleon selv bodde der. Leiligheten består av to oppholdsrom og et soveværelse med dobbeltseng samt kjøkken til enkel matlaging samt et baderom. Leiligheten har fasiliteter som aircondition, te- og kaffekoker, TV, gratis Wi-Fi, safe og minibar. På baderommet er det toalett, bidet, badekar, regn-dusj, tøfler, badekåper, toalettsaker og hårføner.

Roof Garden Suite er innredet i en lys, komfortabel og moderne stil som består av oppholdsrom med sofaarrangement (som kan gjøres om til sovesofa), et soverom med dobbeltseng, baderom og en herlig takterrasse med hagemøbler, parasoll, grønne planter og en nydelig utsikt. Suiten har aircondition, te- og kaffekoker, TV, gratis Wi-Fi, safe og minibar. På baderommet er det toalett, bidet, badekar, regn-dusj, tøfler, badekåper, toalettsaker og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Residenza Napoleone III. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Fontanella Borghese 56
00186 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9044
Longitude: 12.4785

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Roma

Vis flere