Restplasser til Gardasjøen

Gardasjøen er omgitt av gamle, hyggelige byer og et betagende fjellandskap som byr på tallrike aktivitetsmuligheter for både barn og voksne. Fjellene som ligger omkring sjøen gir dessuten le og et behagelig, mildt klima. Allerede i mai sniker dagtemperaturen seg over 20 grader, og helt inn i september kan du gå i kortermet. Se vår liste over restplasser til Gardasjøen her og book din neste restplass i dag!

Gardasjøen har ikke overraskende vært blant nordmenns favorittreisemål i Italia i mange år. Dette er ett av Italias vakreste områder. Fra Norge kan du enkelt fly til for eksempel Bergamo eller Milano og fortsette det siste stykket til Gardasjøen i leiebil.

Kart over Gardasjøen

Populære hoteller i Gardasjøen

Italia, Veneto, Castelnuovo del Garda
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.6 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Veneto, Castelnuovo del Garda
  • Nærmeste flyplass: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Lombardia, Gargnano
  • Nærmeste flyplass: 73 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Slik bestiller du en restplass til Gardasjøen

Det ligger en perlerekke av idylliske byer langs Gardasjøen og i det øvrige nærområdet. Variasjonen er stor, og inkluderer både steder som egner seg for barnefamilier og steder for deg som søker stille idyll. Solfaktor er spesialister på billige reiser til Gardasjøen, der du bor på håndplukkede hoteller eller ferieboliger ved Italias største sjø.

Mange feriegjester vender tilbake til Gardasjøen år etter år, ofte til samme favorittby- eller hotell, som forøvrig bør bestilles i god tid før ferien. Hvis du er mer fleksibel på bosted, er det gode muligheter til å oppleve dette vakre området med en billig restplass.

I listeoversikten og søkemaskinen her hos Solfaktor kan du på få sekunder finne de billigste restplassene til Gardasjøen, inkludert overnatting på både hoteller, ferieleiligheter og villaer som har plass til hele storfamilien. Felles for alle restplassene som selges med betydelig prisavslag er at det typisk er kort tid til avreise.

Hvis du har fått et uventet hull i kalenderen eller drømmer om et avbrekk fra hverdagen, er det åpenbart å sjekke ut om du kan reise til Gardasjøen med oss på billig vis. Hos Solfaktor lar de fleste ferieønsker seg oppfylle, enten du reiser med barn som vil besøke fornøyelsesparker eller du ønsker å nyte den avslappede stemningen på fortauskafeene langs sjøpromenadene.

De mest populære reisemålene ved Gardasjøen med en restplass

Du får gode muligheter til å oppleve Gardasjøen i løpet av ferien. Det går båter i faste ruter mellom mange av byene som ligger langs sjøen, men du kan også enkelt kjøre eller sykle omkring i området. Med andre ord kan du absolutt være litt fleksibel når du velger eksakt reisemål ved Gardasjøen. 

Når det er sagt, vil du med for eksempel Riva del Garda som base typisk tilbringe mesteparten av ferien i den nordlige enden med sitt fantastiske fjellandskap som er velegnet til en aktiv ferie. På tross av at du enkelt kan både seile og kjøre fra Riva del Garda helt ned til den sørlige enden av sjøen, vil du neppe gjennomføre denne turen mange ganger i løpet av ferien. Hvis du reiser med mindre barn, som gjerne har fornøyelsesparkene ved den sørøstlige delen høyt på ønskelisten over opplevelser, er det ofte enklere å finne restplasser til Gardasøen hvis du har base i for eksempel Lazise eller Peschiera del Garda.

Hvis du booker en billig restplass til Gardasjøen og setter av god tid til litt lengre utflukter, er det mange muligheter tilgjengelig. Besøk Romeo og Julies by, Verona, eller bli med på tur opp i fjellene i baklandet eller til noen av områdets anerkjente vingårder.

Reiser til Gardasjøen

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og destinasjoner ved Gardasøen i vårt fullstendige reiseprogram.

>> Finn flere billige reiser til Gardasjøen her
>> Se også våre billige reiser til Comosjøen