Seven Historical Suites

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
513 anmeldelser

Seven Historical Suites ligger i selve hjertet av Trieste, tett på Canal Grande og Piazza Unità, som er det største torget i hele Europa. På Seven Historical Suites gjemmer det seg flere hemmeligheter, derunder flere antikviteter og spennende gjenstander fra eierens personlige samling, som sammem bidrar den unike atmosfæren som preget hotellets syv suiter. I likhet med den gåtefulle og nærmest melankolske byen Trieste bærer hotellets soverom og fellesområder preg av en egen mystikk. 

Hotellet ligger på toppen av én av byens mest storslåtte kommersielle bygninger i bydelen Borgo Teresiana, som er velkjent for sin vakre byplanlegging. I gangavstand fra hotellet ligger flere museer, monumenter og severdigheter, herunder vakre Canal Grande, som absolutt er verdt et stopp. Det tar mindre enn ti minutter å reise til Piazza Unità d'Italia, som er omgitt av både tradisjonelle fiskeresturanter og lokale trattoriaer. Trieste har lenge vært kjent som et hjem for intellektuelle, forfattere og diktere, og fortsatt kan du besøke flere møtesteder der du kan sette deg ned og diskutere verdensbegivenheter med likesinnede.

En filmatisk entré som bidrar til en unik feriefølelse

En diskret dør og en stor trapp møter deg ved ankomst og bidrar sammen til en nærmest filmatisk entré. Her blir du ønsket velkommen av et vennlig personale, som lar deg sitte i biblioteket før du fortsetter opp trappen til soveværelset ditt. Rommene har storslått og elegant interiør, med store marmordetaljer i annen hvert hjørne, og en hyggelig atmosfære.  De fleste romdetaljene bærer preg av italiensk finesse. Hotellet har ingen resturant, men roomservice tilbyr kaffe, kaker, frukt og yoghurt på rommet hver morgen dersom du ønsker det. Alternativt kan du gå ut i byen og besøke en lokal bar som serverer frokost på italiensk vis, nemlig en espresso og en croissant stående i baren.

Derfor bør du velge Seven Historical Suites

•    Du får bo i elegante suiter med unik innredning 
•    Du får bo sentralt i Trieste med nærhet til byens store utvalg 
        ... severdigheter, restauranter og butikker ligger kun noen få skritt unna
•    Du får mulighet til å dra på utflukter i og omkring byen
•    Du verdsetter vennlig og personlig service
•    Du etterspør ikke en overflod av fasiliteter, men er tilfreds med et behagelig sted der du kan trekke deg tilbake. 

Nyttig å vite om Seven Historical Suites

Du kan booke transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom oss hos Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Vennligst opplys hotellet om ditt forventede ankomsttidspunkt. Hotellet har heis. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemærk deg at alle suiter, med unntak av eierens leilighet, har skråvegger og ingen direkte utsikt over byen. 

Derfor skal du velge Seven Historical Suites

 • Nærmeste flyplass: 39 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje
 • I by eller landsby

Kart og avstander

 • Ta beina fatt i Val Rosandra Naturpark: ca. 13 km
 • Deilig atmosfære og gastronomi i Udine: ca. 75 km
 • Trieste Flyplass: ca. 39 km (40m)
 • Treviso Flyplass: ca. 146 km (1h 50m)
 • Venezia Flyplass: ca. 150 km (1h 50m)

Som navnet antyder består Seven Historical Suites av syv suiter i forskjellige størrelser og med ulikt design. Eieren har en privat leilighet, som kan leies, og slik finnes totalt åtte enheter på Seven Historical Suites. Alle suitene er innbydende og inneholder alt fra klassisk innredning til avantgarde og luksuriøs minimalisme. Sengene har madrasser og sengetøy som holder ypperste kvalitet. Alle værelsene har moderne fasiliteter som TV, gratis WiFi, safe og kaffemaskin. De private badeværelsene har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Seven Historical Suites. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Fabio Filzi 4
34132 Trieste

Koordinater

Latitude: 45.6527
Longitude: 13.7736

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer