Palazzo Belmonte

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

301 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Palazzo Belmonte har 51 gjesteværelser og en enkel, lys og meget tiltalende innredning. Hotellet byr på en fredelig og avslappende stemning og førsteklasses komfort. På Palazzo Belmonte kan du nyte en fin balanse mellom stedets historie og moderne fasiliteter.

Du kan velge mellom følgende to værelsestyper: 

 • Standard dobbeltværelse med plass til 2-3 personer, som ligger i Villa Belmonte i hagen. Rommene har utsikt til hagen og/eller delvis havutsikt
 • Duplex dobbeltværelse med plass til 2-3 personer, som ligger i hovedbygningen. Værelset går over to etasjer med et forhøyet soveværelse med 12 trinn over stuen, et badeværelse med badekar og hånddusj. Værelsene har utsikt til landsbyen, og enkelte har fransk balkong.
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Palazzo Belmonte. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Senatore Manente Comunale 22
84048 Santa Maria Di Castellabate

Koordinater

Latitude: 40.2842
Longitude: 14.9459

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer