Reiser til Salerno

Nyt de solrike dagene og herlige strendene

Salerno har mye å friste med der den ligger ved enden av Amalfikysten. Strendene har fått tildelt Det Blå Flagget, den hyggelige promenaden er frodig og innbydende og byen lokker med en blanding av historie, kultur, moderne byliv og god napolitansk mat.

Havnebyen Salerno blir ofte oversett på vei utover Amalfikysten, noe som gjør at dere kan nyte byen uten å bli nedrent av turisthordene. Byen har mange spennende attraksjoner å skryte av, og er samtidig et fantastisk utgangspunkt for utflukter i området.

Få med dere alt den overraskende storbyen har å by på

Spaser langs den vakre havne/strandpromenaden og besøk den trivelige bykjernen som stiller med flere gode spise- og shoppingmuligheter. Eller hva med å avlegge byens marked en visit? Her kan dere snuble over all slags gode og billige funn. Vi anbefaler også å stikke innom de to turistkontorene i byen. Det ene omfatter hele regionen og ligger ved torget Piazza Flavio Gioia, og det andre har spesialisert seg på selve Salerno og ligger i hovedgaten Corso Vittorio Emmanuele i Galleria Capitol. Begge kontorene tilbyr personlig betjening, og dere kan hente diverse brosjyrer og kart over byen. Salerno er et ypperlig utgangspunkt dersom dere har tenkt dere på utflukter da den ligger like ved motorveien for som forbinder Nord- og Sør-Italia. Men gå for all del ikke glipp av den store pizza-festivalen som holdes like utenfor byen hver september. Festa della Pizza arrangeres på et stort torg, og hver kveld tennes det opp i de mange bodenes pizzaovner mens italienske artister opptrer på scenen. Bedre stemning og sør-italiensk sjarm skal man lete lenge etter.

Bestill deres ferieovernattinger i Salerno

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Salerno og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Salerno

Populære hoteller i Salerno

Italia, Campania, Salerno
8,4
Meget bra
2381 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Campania, Salerno
8,8
Meget bra
1372 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Campania, Salerno
9,1
Fantastisk
617 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 59 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje