Reiser til Praiano

Besøk klippebyen ved kysten

Kun fem kilometer fra den mer kjente byen Positano ligger denne lille klippeavsatsen med sin sjarmerende fiskerlandsby Praiano, der hvit murhus klamrer seg til klippeveggene over det krystallklare vannet. I Praiano kan du beundre den imponerende solnedgangen  etter å ha tilbragt dagene med dykkermaske og snorkel nede i de forfriskende bølgene.

Den fantastiske, lille klippebyen Praiano er én av de mest eksklusive og romantiske fiskerlandsbyene langs Amalfikysten. Det herlige klimaet, den rene luften og det vakre blå havet er bare noen av årsakene til at byen blir en stadig mer populær feriedestinasjon.

Byen er delt i to og består av hovedbyen langs kystveien og Marina di Praia nede ved havet. I hovedbyen ligger en spennende kirke, flere småbutikker, en mindre havn og en liten strand. På plassen foran kirken avholdes mange arrangementer i løpet av året, hvorav musikkarrangementene er særdeles populære.

Den langt mindre bydelen Marina di Praia ligger helt nede ved havet. Hit reiser de lokale for å bade på stranden og sole seg mellom de små fiskerjollene. I de to bydelene finnes mange restauranter å besøke, samt et vakkert vakttårn og en ærbødig, gammel kirke.

Praiano har er også hjem til Amalfikystens mest berømte nattklubb, Africana, som er innredet i en naturlig grotte ved kysten. For å besøke Africana er det bare å følge en sti som går langs klippene ved havet. Stien er også spennende å følge på dagtid, enten man har tenkt seg på nattklubb eller ei.

Praiano er forøvrig kjent for sine fantastiske solnedganger, og den imponerende utsikten over Capri og de mindre øyene Li Galli.

Bestill ferieovernatting i Praiano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden og se hva som passer for dere. Velg i vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Praiano og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og råd ved å sende oss en email via lenken på toppen av siden, ringe oss på telefonnummeret til høyre eller bruke chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia og hjelper dere gladelig med å skreddersy en ekte drømmeferie!

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Praiano

Populære hoteller i Praiano

Italia, Campania, Praiano
9,7
Fantastisk
907 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 70 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.6 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Campania, Praiano
9,0
Fantastisk
78 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 73 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Campania, Praiano
9,6
Fantastisk
517 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)