Leiebil vilkår

Prisen for leiebilen gjelder hele oppholdet, og inkluderer fri kjørelengde samt basis forsikringer og flyplassavgift, men dere må betale for bensin. Bilen står klar på flyplassen når dere lander, og dere leverer den igjen når dere skal hjem.

Noen tjenester som ikke er inkludert er tilleggstjenester som kan gjelde;

Ved kjøp av Solfaktor Egenandeleleminering er det ikke nødvendig å kjøpe til ytterligere forsikringer på plass. Ved avhenting må du også påse at du ikke skriver under på å betale for tilleggsytelser du ikke ønsker.

Leiebilfirmaet får vite ditt ankomst-flightnummer, slik at de kan holde av bilen din selv om flyet blir forsinket. Innleveringstidspunkt settes til 1 time før flyavgang.

Vi gjør oppmerksom på at om flyet lander utenfor kontorets åpningstider vil det tilkomme et «late arrival»- gebyr på ca 70  euro + skatt. Gebyret betales direkte til leiebilfirmaet ved henting av bilen.

Når du har bestilt din reise, får du tilsendt en leiebil-voucher som du viser til leiebilfirmaet ved ankomst. Leiebilvoucheren må være papirformat og er din «leiebil-billett». Du må regne med å bruke et kredittkort for depositum.

Om du ønsker leiebil bare deler av ferien, må du velge «Ingen leiebil» når du bestiller reisen, og deretter bestille leiebil separat.

Vi anbefaler at du leser komplette vilkår fra leiebilfirmaet, så det ikke blir noen misforståelser angående de rettigheter og plikter du har! Vilkårene finner du ved å trykke på «more info» og/eller «vilkår for leiebil» under bestillingsprosessen samt på din voucher.

Du velger selv hvem som skal angis som sjåfør for leiebilen ved avkryssning ved bestilling. Leietaker samt eventuelle tillegssjåfører må fremvise gydlig førerkort. Hvis dere ønsker flere sjåfører, gir dere beskjed om det ved avhenting. Normalt må sjåfører være minimum 21 år, og oftest er det en tilleggsavgift for sjåfører under 25 år. Maksimal alder for å leie bil er 75 år. (det tilkommer evt en ekstra avgift å betale for personer over 70 år)

God tur, kjør forsiktig!