Reiser til Sanur

Sanur er et av de eldste reisemålene på Bali og har utover et godt utvalg av veletablerte hotell, resturanter og lignende, fortsatt en meget inviterende og avslappede atmosfæren i behold, og som i sin tid fikk de første feriegjestene til å reise hit. Her på østkysten av det mektige øyrike Indonesia, finner du den populære ferieøy hvor du kan nyte ferien under svaiende palmer på kilometerlange sandstrender som er kjent for å være barnevenlig. Det lune, turkisblå havet er forholdsvis lavvannet og er takket være et ytre rev beskyttet mot de største bølgene. 

Fredelige og familievenlig badeby

De fleste som reiser til Sanur kommer da også spesielt for å nyte den avslappende stemningen og samtidig ha muligheten til å utforske andre deler av øya. Selvom Sanur er mer rolig enn f.eks. nærliggende Kuta Beach, er det adskillige aktivitetsmuligheter hvis du ikke vil bruke hele ferien på å slappe av i sanden. Det inkluderer naturligvis forskjellige former for vannsport, men også markedene og de spennende småbutikkene oppe i byen tiltrekker seg oppmerksomhet. Her kan du nesten med garanti finne en unik souvenir. Det er spesielt et godt utvalg av kunsthåndverk, og selvom du ikke mangler noe, så kan det anbefales å besøke kveldsmarkedet i Sanur. Her er det nemlig også mulighet for å smake på lekre, tradisjonelle balinesiske retter og spesialiteter. 

Selvom det er busser som kan kjøre deg rundt i langstrakte Sanur og videre til andre deler av øya, kan du også bare spasere rundt til det meste av byene. Det løper en koselig strandpromenade langs hele Sanur. Her nede finner du mange av byens butikker, resturanter og barer. Kvelds- og nattlivet er ganske så avdempet i Sanur. Synes du en kveld at det skal skje litt mer, da er Katu bare 20 minutter unna med en billig taxi. Her er det utover gode shoppingmuligheter og enda flere resturanter også et mer festlig nattliv. 

Reiser til Indonesia

Les mer om Indonesia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Indonesia her

Hoteller i Sanur

Populære hoteller i Sanur

Indonesia, Bali, Sanur
  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Indonesia, Bali, Sanur
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Indonesia, Bali, Sanur
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi