Reiser til India

India er det største landet på det Indiske subkontinentet og er veldig variert, både geografisk og kulturelt. Landet har høye snødekte fjell, dype jungler, glohet ørken og tropiske strender. Landet har verdens nest største befolkning etter Kina, og landets historie strekker seg flere tusen år tilbake i tid. Her kan man oppleve storslåtte palasser, hinduistiske templer og fort som stammer fra landets tid som britisk koloni. Goa er én av Indias mest populære destinasjoner, og er med sin høye standard, flotte strender og overkommelige priser det perfekte reisemål.

Forføreriske India - kontrastenes land

India er det største landet på det Indiske subkontinent, og verdens andre mest folkerike land etter Kina.
Landet er som et helt kontinent og veldig variert, både geografisk og kulturelt. Landet har høye, snødekte fjell, dype jungler, glohet ørken og tropiske strender.

Med en historie som strekker seg flere tusen år tilbake i tid, er India utrolig spennende å utforske. Her kan man besøke storslåtte palasser, hinduistiske templer og slott som stammet fra Englands tilstedeværelse i landet - bare for å nevne noen få av de mange tusen severdighetene som landet byr på.

Hvis man reiser til India på familieferie eller parferie og vil konsentrere seg om et mindre område, er Goa en populær destinasjon. Lange, herlige strender som er omkranset av kokospalmer er kombinert med et lavt prisnivå, god standard og spennende utfluktsmuligheter som gjør Goa til én av de mest besøkte destinasjonene i India.

Dersom man vil unngå 10-timers flyturer fra Europa er India et godt ferievalg, ettersom at landet ligger nærmere Europa enn asiatiske land som Thailand og Malaysia.

Hoteller i India