Spa- og velværehoteller

Ingenting slår en ferie med velvære! Denne hotelltypen har uten tvil kommet for å bli. Men, hvorfor? Jo, fordi vi generelt har blitt mer beviste på å pleie kropp og sjel.

En ferie med spa og velvære kan være mange ting: det kan for eksempel være et lite boutiquehotell med en mindre velværeavdeling som består av badstue, jacuzzi eller massasje og andre kroppsbehandlinger på forespørsel. 

Men, dersom du søker den ultimate spaopplevelsen med et stort utvalg av velværebehandlinger, kan du også velge og vrake i et stort utvalg av hoteller der du knapt får tid til å bevege deg utenfor hotellet dersom du ønsker å prøve ut alle fristelsene som står på spamenyen. 

Det finnes spa- og velværehoteller i mange kategorier - inklusive både rimelige alternativer og luksushoteller og både barnevennlige steder og voksensteder. Enkelte steder er bruk av spaavdelingen inkludert i prisen, mens du andre steder må betale ekstra for tilgang til spafasilitetene. På de fleste hotellene må man betale for behandlinger og timebestillinger på stedet. Alle disse mulighetene betyr at vi hos Solfaktor er relativ sikre på at det også finnes minst ett hotell med nytelsesfasiliteter som passer for deg. Ha en riktig god spaferie!

 

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller