Luksushoteller

Luksus er et flytende begrep, det er veldig individuelt hva en person opplever som luksuriøst. Likevel er det noe du som gjest alltid kan og bør forvente av et opphold på et luksushotell: god romstandard, bra servicenivå fra personalet, et godt tilbud av fasiliteter og ofte høy kvalitet på de gastronomiske opplevelsene.

Når det er sagt, er det mange hoteller verden over som selger seg inn som et såkalt luksushotell, men vi er ikke alltid enige i deres påstand; det krever og bør kreve noe helt unikt for at et hotell skal kunne kalle seg for et ekte luksushotell. 

Derfor har vi hos Solfaktor valgt å håndplukke og velge ut hoteller som vi mener at kvalifiserer til å være luksushoteller. Kriteriene er i utgangspunktet at hotellet har fem stjerner, men vi gjør unntak for noen få firestjerners hoteller. Dessuten skal gjestebedømmelsene og øvrige anmeldelser være meget gode; for eksempel bør hotellene oppnå minimum 4,5 ut av 5 mulige på Tripadvisor. 

Som allerede nevnt, er det meget individuelt hva man selv finner luksuriøst, men vi er sikre på at du hos Solfaktor kan finne et luksushotell som passer til dine ønsker og behov. Ved hjelp av  filtreringen i søkemaskinen på våre sider kan du enkelt og raskt finne frem til din neste drømmeferie.

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller