Ferie i leilighet

Når det står ferie på programmet, kan vi glede oss til å legge igjen hverdagen hjemme og gjøre akkurat som vi ønsker. 

For mange er lokal gastronomi en stor del av ferieopplevelsen. På ferie med Solfaktor kan du prøve én eller flere nye restauranter hver dag og nyte å få maten servert i stedet for å lage den selv. 

Selv om dere foretrekker å spise på restaurant i ferien, kan det være praktisk å velge ferieleilighet med eget kjøkken. Det gir frihet til å planlegge – eller være spontan. Dere kan selv lage frokost, men spise lunsj på en liten, hyggelig restaurant i byen, eller vice versa. Alle muligheter er åpne med en ferieleilighet!

Mange barnefamilier foretrekker å bo i ferieleilighet. Da har man nemlig grunnleggende kjøkkenredskaper til rådighet. Å ha et par kjeler, et kjøleskap, en ovn eller en mikrobølgeovn tilgjengelig, verdsettes høyt av mange reisende. 

 

Det varierer mye hvordan kjøkkenet i ferieleiligheter er innredet og utrustet – enkelte er toppmoderne og tilbyr alle tenkelige redskaper, mens andre leiligheter kun har en liten kjøkkenkrok der man kan lage de mest enkle måltidene. Du kan som alltid få mer spesifikk informasjon om innredning og utrustning i hver enkelt beskrivelse her på hjemmesiden.

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller