All Inclusive

All Inclusive har blitt en av de mest populære hotelltypene for folk på ferie- og det er ikke uten grunn! Det er mange goder ved å ha alle måltider på reisen inkludert. Da kan du heller bruke tiden på å slappe av og nyte ferien. Bestill en billig reise med All Inclusive med Solfaktor!

Hva er All Inclusive?

All Inclusive er en type pakkereise der det meste av mat og drikke er inkludert i hotellprisen. Dette betyr at du betaler en totalsum for oppholdet og kan som regel spise og drikke så mye du vil på hotellet uten å betale ekstra på reisen.

All Inclusive kan variere i omfang, men vanligvis er tre hovedmåltider inkludert. Frokost, lunsj og middag samt snacks og drikkevarer som brus, øl og vin. Du finner all inclusive på både lavbudsjett- og luksushoteller, men konseptet varierer fra hotell til hotell. Som oftest serveres maten som buffet selv om enkelte hoteller skiller seg ut ved å servere flere måltider à la carte.

Populære destinasjoner og flotte hoteller med All Inclusive

Hva er fordelene med All Inclusive?

En av de største fordelene ved å velge et hotell med all inclusive på din reise er at mat og drikke er inkludert. På den måten er det enklere å budsjettere hvor mye reisen kommer til å koste deg. Fordi du har betalt for de fleste måltider på forhånd. Det kan gjøre at du bruker mindre penger på ferie og du slipper å bekymre deg for at reisen kommer til å bli dyrere enn planlagt. I stedet kan du fokusere på å slappe av og nyte din ferie!

All Inclusive kan også være tidsbesparende siden du slipper å bruke tid på å lete etter restauranter eller handle inn mat. Spesielt kan dette være komfortabelt om du reiser med barn.

Forskjell på halvpensjon og full pensjon

Halvpensjon og full pensjon er de to vanligste variantene av måltider som tilbys på en reise med all inclusive. Med halvpensjon er som regel frokost inkludert og enten lunsj eller middag. Det betyr at kun to måltider er inkludert i prisen og det kan også være at du må betale for drikke i tillegg.

Full pensjon er som oftest med alle måltider. Frokost, lunsj og middag, samt drikke, inkludert i prisen. Det betyr at du kan spise alle måltider på hotellet uten ekstra kostnad. Likevel kan noen hoteller med all inclusive ha begrensninger på hvilke retter som er inkludert i full pensjon eller tilby et begrenset utvalg av drikkevarer eller snacks i løpet av dagen. Det vil si at du kan bli belastet for drikkevarer og snacks utenom måltidene. Så husk å sjekke hva som er inkludert i din all inclusive så du unngår overraskelser.

Huskeliste på all inclusive-hotell

Standarden på all inclusive varierer mellom hoteller. Det er noen hoteller som er velkjente for sitt gourmet-lignende kjøkken, mens andre hoteller tilbyr enklere og mer gjennomsnittlig buffet på all inclusive.

Vær oppmerksom på at det også er forskjell på hva som faktisk er inkludert i både full pensjon og halvpensjon på ulike hoteller. Det er alltid lurt å sjekke hva som er inkludert på ditt valgte hotell med all inclusive før du bestiller.

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller