All Inclusive-hoteller

All Inclusive har blitt én av de mest populære hotelltypene ettersom at mange ser verdien i å ha de fleste måltidene inkludert. Du trenger verken tenke på frokost, lunsj eller middag. Du kan derimot se frem til å sette deg til bords når sulten eller tørsten melder seg.

En ferie med All Inclusive egner seg for både barnefamilier, vennegrupper og par ettersom gjennomgangsmelodien er enkel- det er enkelt - noe for enhver smak - og ofte en billig måte å reise på! 

All Inclusive finnes på både lavbudsjetthoteller og luksushoteller og konseptet varierer fra hotell til hotell. Oftest serveres maten som buffet, men enkelte hoteller skiller seg ut ved å servere flere måltider á la carte. 

Standarden varierer også. Enkelte hoteller er ”verdenskjente” for sin All Inclusive og har et nærmest gourmet-lignende kjøkken, mens andre hoteller byr på All Inclusive som ligger mer på det gjennomsnittlige. 

Ettersom at det ikke finnes to hoteller som tilbyr identisk All Inclusive-konsept anbefaler vi at du før avreise undersøker hva som er inkludert og hva som eventuelt må betales i tillegg mens man er på ferien. 

 

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller