All inclusive-hoteller

All inclusive har blitt én av de mest populære hotelltypene, ettersom at mange ser verdien i å ha de fleste måltidene inkludert. Du trenger verken tenke på frokost, lunsj eller middag - du kan derimot se frem til å sette deg til bords når sulten eller tørsten melder seg.

En ferie med all inclusive egner seg for både barnefamilier, vennegrupper og par, ettersom at gjennomgangsmelodien er enkel: det er enkelt - noe for enhver smak - og ofte en billig måte å reise på! 

All inclusive finnes på både lavbudsjetthoteller og luksushoteller, og konseptet varierer fra hotell til hotell. Oftest serveres maten som buffet, men enkelte hoteller skiller seg ut ved å servere flere måltider á la carte. 

Standarden varierer også – enkelte hoteller er ”verdenskjente” for sin all inclusive og har et nærmest gourmet-lignende kjøkken, mens andre hoteller byr på all inclusive som ligger mer på det gjennomsnittlige. 

Ettersom at det ikke finnes to hoteller som tilbyr identisk all inclusive-konsept, anbefaler vi at du før avreise undersøker hva som er inkludert og hva som eventuelt må betales i tillegg mens man er på ferien. 

 

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller