Irina Beach Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
262 anmeldelser

Vil du til varmen og tilbringe fine dager under den greske solen? Da bør du lese videre om Irina Beach Hotel, som ligger ca 2,5 kilometer fra sentrum av Tigaki på Kos. Her bor du i ferieleiligheter med eget kjøkken og har tilgang til både basseng, solterrasse og bar. I tillegg er du ved sjøen, noe som gjør at du kan ta en forfriskende dukkert i Middelhavet når det passer deg best.

Tigaki er et sjarmerende feriested som ligger på nordkysten av øya Kos i Hellas. Takket være alle sine vakre sandstrender og det krystallklare vannet som renner utenfor kysten, har byen blitt et populært reisemål for sol- og badeentusiaster fra fjern og nær. Det er nok av strandbarer og tavernaer langs strandpromenaden, hvor du kan sette deg ned for å se folk gå forbi og nyte fersk sjømat og andre delikatesser. Når du bor på Irina Beach Hotel, er du omtrent 2,5 kilometer unna sentrum. Du kan ta en halvtimes spasertur langs sjøen for å nå kjernen av landsbyen. Har du en leiebil til rådighet, går det enda raskere – og hotellet har parkeringsplass.

På Irina Beach Hotel tilbys ferieleiligheter i ulike størrelser og design. Alle leilighetene er utstyrt med egen kjøkkenkrok hvor du selv kan ta deg av matlagingen de dagene du ikke vil på restaurantjakt. Det finnes et supermarked en 10-minutters spasertur unna hvor du kan kjøpe det du måtte trenge. På dette hotellet har du også tilgang til et deilig uteområde med solterrasse og basseng. Her kan du tilbringe lange, late dager i solen, omgitt av høye palmer og med en vakker utsikt over havet som ligger kun et steinkast fra døren din. I hotellbaren kan du kjøpe enkle snacks og forfriskende drinker fra morgen til kveld.

Derfor skal du velge Irina Beach Hotel

  • Nærmeste flyplass: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 08.00 til 24.00. Det er ikke mulig å sjekke inn etter at resepsjonen er stengt.

Det er Wi-Fi i alle fellesområdene (kan endres).

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær oppmerksom på at du kan bli pålagt å betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som refunderes ved avreise dersom leiligheten forlates i opprinnelig stand.

Bassenget er sesongåpent mellom mai og oktober og er da tilgjengelig mellom kl. 10.00 og 18.00.

Vær oppmerksom på at enkelte soveplasser kan være i sovesofaer.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Avstand til sentrum: ca. 2 km
  • Nærmeste større by (Kos): ca. 7.5 km
  • Kos Flyplass: ca. 25 km (30m)

Irina Beach Hotel tilbyr 45 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leilighetene er innredet i klassisk stil med ulike farger og materialer. De fleste leilighetene har balkong eller terrasse, noen med havutsikt.

Leilighetene har fasiliteter som TV, klimaanlegg (slått på avhengig av sesong) og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at enkelte soveplasser kan være i sovesofa.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Irina Beach Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Tigaki
85300 Tigaki

Koordinater

Latitude: 36.8899
Longitude: 27.2094

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer