Leiligheter Iolida Star & Beach

Agia Marina, Hellas

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Lolida star hotel

Dette er et verdsatt hotell på den skandinaviske markedet med en god beliggenhet i Agia Marina. Lolida Star er et lyst og koselig anlegg som består av 3 bygninger, og at hotellet også er koblet til søsterhotellet Iolida Beach med en gangbro over gaten. Hotellgjestene kan benytte seg av fasilitetene i områdene. Begge hotellene har et fint bassengområde med tilhørende bassengbar hvor du kan ta deg en forfriskende drikke som er inkludert i All inclusive-tilbudet. Frokost og middag serveres i hotellets restaurant mens lunsj serveres på Iolida Beach som kan være hyggelig med tanke på at den ligger nærmere stranden. Et par kvelder i uken tilbys underholdning som kretisk kveld eller karoke. Hotellet har tilgang til et treningsstudio og biljard, samt en à la carte-restaurant mot en ekstra kostnad.

Stranden ligger ca. 200 m fra hotellet og er en sandstrand med solsenger og parasoller mot kostnad. Agia Marina ligger innen 500 meter avstand og der er det mange butikker, restauranter, bakerier og kafeer. Lokale busser kjører også regelmessig i høysesongen til Chania, Platanias og Kolymbari.

Leilighetene

Nydelige, lyse og romslige leiligheter som er moderne innredet med balkong eller bakketerrasse. Ettromsleilighet for tre personer har to enkeltsenger og mulighet for en ekstra seng i sovesofaen samt tekjøkken. To-roms leiligheter for fire personer har et soverom med to enkeltsenger og en stue med sovesofaer og kjøkkenkrok. .

Alle leilighetene har flislagt gulv, telefon, satellitt-TV, safe, luftkondisjonering. Tekjøkken, som kan skjules bak skapdører, har to kokeplater, kjøleskap, stekeovn, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Bad med dusjkabinett toalett og hårføner.

Romtyper

Ett-roms leilighet for maks 3 personer - havutsikt mot ekstra kostnad

To-roms leilighet for maks 4 personer - havutsikt mot ekstra kostnad

Øvrig

Hotellet består av 3 bygninger med 9 og 3 etasjer. 139 rom. Bygget i 2009, kontinuerlig renovert. Heis i hovedbygningen. Safe. All-inklusive mellom kl. 10.30 og 23.00 og mat til bestemte tidspunkter. Solsenger, parasoller mot en ekstra kostnad på stranden. Stranden 200 m og sand og grovkornet sand på stranden. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Konferanse fasiliteter. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Agia Marina 500 m. Chania sentrum 8 km. Lokalbuss 250 m Strand/turistområde med trafikk og folkliv som kan oppleves som forstyrrende. Trapper og nivåforskjeller innenfor området. Innsjekking foregår i resepsjonen på Iolida Beach.

Hotellskatt

Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.

1-2 stjerner: 0,50 euro per rom og natt

3 stjerner: 1,50 euro per rom og natt

4 stjerner: 3 euro per rom og natt

5 stjerner: 4 euro per rom og natt

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering