The L Resort Krabi

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
1345 anmeldelser

Ao Nang er Krabis badeby nr. 1. Grunnen er først og fremst den herlige sandstranden som løpet langs den sørlige enden av byen. Men her finnes det også et livlig sentrum med gode restauranter, barer og butikker. Hvis du velger å tilbringe din neste ferie på The L Resort Krabi, kan du se frem til å bo et steinkast fra stranden, og med en beliggenhet på byens hovedgate, har du de fleste av byens tilbud rett utenfor døren. Hotellet har en standard som ligger over gjennomsnittet, og hvis du gjerne vil kombinere avslappende dager på hotellet og ved stranden med opplevelser i byen, så er du kommet til rett sted.

The L Resort Krabi er med sine 52 rom ikke så stort, i alle fall etter thailandsk målestokk. Men hotellet er populært og har mange stamgjester, som særlig roser personalets imøtekommende service og hotellets optimale beliggenhet «i nærheten av alt». Hvis du gjerne vil bo isolert i fred og ro, bør du lete videre blant våre mer avsidesliggende boenden, men hvis du liker å oppleve omgivelsene rundt deg når er på ferie, og hvis du gjerne vil ha et godt utvalg av restauranter, barer og butikker innen gangavstand, så er The L Resort Krabi et opplagt valg. 

The L Resort Krabi ligger noen få meter fra Ao Nangs vakre sandstrand. Ja, faktisk må du bare krysse strandveien før du står på stranden, så det er vanskelig å komme nærmere. Selv om sentrum av Ao Nang er livlig, så er det ikke langt til de omkringliggende fjellene og de tropiske skogene, så hvis du trenger litt grønnere og roligere omgivelser, kan du gå deg en tur i lokalområdet litt utenfor sentrum, der du i tillegg til de eksotiske plantene har gode muligheter for å kunne se f.eks. aper i sine naturlige omgivelser. Naturen i området er noe av det vakreste du finner i Thailand, og i tillegg til en fottur vil jeg klart anbefale at du opplever den vakre «skjærgården» fra sjøsiden. Du kan selvfølgelig dra på en båttur til noen av de vakre øyene i bukta, eller du kan leie havkanoer og oppleve mangroveskogene og de vakre lagunene i ditt eget tempo.

Hvis du foretrekker basseng fremfor strand, eller hvis du bare trenger å slappe av litt, så har The L Resort Krabi et hyggelig bassengområde med svømmebasseng og boblebad. Her finnes det ikke noe eget barnebasseng, men vannet er lavt i den ene enden, så hvis du reiser med mindre barn, har de også mulighet for å bade. Hvis du gjerne vil holde formen ved like i ferien, og hvis kanopadling og fotturer ikke er nok, så finnes det et lite treningsrom her, som du er velkommen til å benytte deg av. Når dagen er i ferd med å gå på hell, kan du nyte en cocktail i lobbybaren, der du også kan sitte på terrassen utenfor. Jeg vil selvfølgelig anbefale at du prøver noen av byens lokale restauranter når du nå bor i sentrum, men hotellets egen restaurant, «Wannas Place», som også er åpen for gjester utenfra, serverer gode lokale og internasjonale retter. Du trenger i hvert fall ikke å gå sulten til sengs når du bor på The L Resort Krabi.

 

Derfor skal du velge The L Resort Krabi

  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Hotellet ligger i sentrum og ute ved strandveien, og du må derfor regne med et visst støynivå fra omkringliggende hoteller, restauranter og barer. Hotellet egner seg derfor best for deg som gjerne vil ta del i noen av byens opplevelser, og som ønsker den optimale beliggenheten midt i sentrum.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Ao Nang-stranden) – ca. 0 km
  • Nærmeste sentrum, Krabi – ca. 15 km
  • Krabi lufthavn – ca. 26 km
  • Phuket lufthavn – ca. 144 km
  • Ao Nang-stranden – ca. 0 km
  • Krabi sentrum – ca. 15 km
  • Wat Tham Sua (Tigergrotte-tempelet) – ca. 22 km 
  • Klong Thom varme kilder – ca. 43 km

På Hotel The L Resort Krabi i Ao Nang er det ikke mer enn 52 rom. De finnes i forskjellige størrelser og kategorier. En del av rommene har balkong, og fra flere av dem er det også direkte adgang til en av de 2 bassengene, noe som kan være svært praktisk hvis du reiser med barn. Rommene har som minimum klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, safe, vannkoker, Wi-Fi samt bad med dusj/badekar og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The L Resort Krabi. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

31 Moo 2
Ao Nang

Koordinater

Latitude: 8.0339
Longitude: 98.8194

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer