Sunny Days Hotel & Apartments

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
395 anmeldelser

Den populære, men lille, feriebyen Tigaki lille på nordkysten på Kos og har en av de hyggeligste strendene på øya. Hit kommer både de lokale fra Kos samt reisende fra hele verden for å nyte hvit sand, varmt vær og et innbydende hav hvor du kan få forfriskende bad. Det er på dette stedet hotellet Sunny Days Hotel & Apartments ligger og byr på avslappende omgivelser, der du kan koble av i moderne rom og dessuten ha tilgang til et herlig basseng. 

Sunny Days Hotel & Apartments ligger litt tilbaketrukket fra stranden - cirka en kilometer for å være eksakt. Men det tar bare cirka 10-15 minutter å gå og på veien passerer du flere caféer, tavernaer og restauranter du kan kjøpe med deg alt til en piknik nede på stranden. Vel fremme på stranden i Tigaki kan du se frem tli å tilbringe dagen i en skjønn solseng med uendelig utsikt ut over det glitrende havet. Stranden er barnevennlig og heller forsiktig ned utover i havet, dessuten er det nok av plass der for lek og eventyr.

De som foretrekker å bade i basseng kan være på Sunny Days Hotel & Apartments, for de har et bassengområde som ligger sentralt i hotellets gårdsrom. Bassenget er omgitt av en vakker steinmur og høye trær på ene siden, og det står flere solsengene stilt, så du kan koble av i løpet av dagen. Bestill noe forfriskende å drikke og nyt tiden, mens barna plasker i bassenget eller leker på lekeplassen. Sunny Days Hotel & Apartments har ikke restauran som serverer lunsj og middag, men de har frokostrom hvor det serveres en stor herlig frokostbuffé, så du kan starte dagen på en flott måte. I nærheten av hotellet er det flere restauranter du kan besøke og for de som vil avgårde på utflukter, kan hoppe på bussen bare 30 meter fra hotellet. Turen inn til byen Kos tar for eksempel bare 15-20 minutter og der er det mange opplevelser som venter og hyggelige ting å gjøre.
 

Derfor skal du velge Sunny Days Hotel & Apartments

  • Nærmeste flyplass: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Vi anbefaler at du har bil for å komme til og fra hotellet samt for å kunne dra på utflukter på øya. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 08:00-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst gi beskjed til hotellet om når du regner med å ankomme.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Panos Beach): ca. 900 m
  • Avstand til sentrum: ca. 9.6 km
  • Nærmeste større by (Kos): ca. 0 m
  • Kos Flyplass: ca. 22 km (30m)

Sunny Days Hotel & Apartments har 50 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne stil med lyse basisfarger og med blått som en gjennomgående kontrastfarge. Rommene har balkong eller med utsikt ut over bassenget og byen. Rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og sikkerhetsboks. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Sunny Days Hotel & Apartments. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

85300 Tigaki
85300 Tigaki

Koordinater

Latitude: 36.8820
Longitude: 27.1869

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer