Hotel U Zlatého Stromu

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,7
Meget bra
1863 anmeldelser

Det unike Hotel U Zlatého Stromu  (ved det Gylne Treet) ligger i Prahas historiske sentrum, kun noen få skritt fra den berømte Karlsbroen. Her kan du velge mellom å bo på soverom eller i leilighet med originalmalte renessansetak. Se fram til å oppleve noen av byens mest kjente attraksjoner og severdigheter, som du enkelt kan besøke til fots.  

Prahas historiske sentrum er fullt av overraskelser. Her finnes flere levninger etter fortiden, store severdigheter og kulturelle høydepunkter. Hotel U Zlatého Stromu ligger midt i smørøyet og herfra kan du enkelt besøke mange interessante steder. I nærheten ligger flere barer, resturanter og et spennende natteliv, hvilket betyr at du kan få mye ut av besøket uten å måtte reise langt utenfor bykjernen. 

Hotellet er unikt i sin stil ettersom at det kombinerer tradisjonelt interiør fra 1700- og 1800-tallet med moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. De originale renessansetakene skiller seg uten tvil ut, og når du lener deg tilbake i sengen kan du se opp i taket og nyte synet av kunst som du aldri har sett. Størrelse og innredning varierer fra rom til rom, hvilket bidrar til en egen sjarme på dette sentralt beliggende hotellet. På Hotel U Zlatého Stromu finnes også en resturant der du kan slå deg ned og nyte tjekkiske spesialiteter og internasjonale matretter på kveldene. I kjelleren ligger hotellets nattklubb, som lokker lokale og reisende som leter etter et hipt sted med dans og musikk. 

 

Derfor skal du velge Hotel U Zlatého Stromu

  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Avstand til sentrum: ca. 500 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Du kan bestille transport mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen fra kl. 07.00 til 21.00. Vennligst opplys hotellet om forventet ankomsttid. Hotellet har ikke heis. Frokost er tilgjengelig alle dager, mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Kart og avstander

  • Josefov, den jødiske bydelen: ca. 700 m
  • Byens kjente landemerke, Karlsbroen: ca. 300 m
  • Den eksklusive handlegaten Parížská: ca. 600 m
  • Prahas astronomiske ur: ca. 500 m
  • Avstand til sentrum: ca. 500 m
  • Old Town Square (den gamle bydelen), Staromestske Namest: ca. 500 m
  • Tycho Braves grav ved Tyn-katedralen: ca. 700 m
  • Prahas slott, Pražský Hrad : ca. 1.6 km
  • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-høyden: ca. 2 km
  • Prahas dyrehage: ca. 5 km
  • Praha Flyplass: ca. 17 km (30m)

Hotel U Zlatého Stromu tilbyr 22 værelser og leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle værelsene er individuelt innredet i en unik stil som blander historiske elementer med moderne fasiliteter. Flere av takene har renessansemalerier. Alle værelsene har moderne fasiliteter som TV,  gratis Wi-Fi, pengeskap og vannkoker for te og kaffe. De private badeværelsene er utstyrt med dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. Vennligst bemerk deg at rommene som kalles leiligheter ikke har eget kjøkken og kan ligge i separate bygninger i nærheten. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel U Zlatého Stromu. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Karlova, 6
11000 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0859
Longitude: 14.4149

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Tsjekkia

Andre hoteller Praha

Vis flere