Las Hotel & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
12 anmeldelser

Las Hotel & Spa ligger i Gytheio, på den populære halvøya Peloponnesos i Hellas. Her bor du på et godt utgangspunkt, hvis du vil oppleve alt den vakre regionen har å tilby. Du kan kombinere dager på stranden, eller ved bassenget, med gode matopplevelser, shopping og rundturer i nærområdet, der du får oppdage halvøyas vakre natur og spennende severdigheter.

Det moderne og vakkert innredede hotellet Las Hotel & Spa innbyr til stressfrie dager, med utsikt utover havet utenfor Gytheio. Her blir du tatt imot med gresk gjestfrihet og har muligheten til å koble av på den sentrale beliggenheten, hvor du er nær både butikker, restauranter og barer. Dessuten kan du nyte moderne fasiliteter som gjør besøket ditt ekstra bekvemt. Se frem til å våkne opp til vakker utsikt, noe du kan fortsette å nyte fra takterrassen, der du dessuten finner et stort basseng med solstoler hvor du kan sitte ned og nyte varmen og ta forfriskende bad.

Foretrekker du å sole deg og bade i havet, kan du dra til nærmeste strand som du kjører til på 5-10 minutter. Hotellet kan hjelpe deg med å ordne en taxi, hvis du ikke har leiebil tilgjengelig. Du som vil ta avslapningen til et nytt nivå kan også besøke spa-et, der du kan bade, ta badstue eller hvorfor ikke bestille en skjønn massasje eller behandling. I tilknytning til spa-et ligger deg dessuten et treningsstudio med moderne utrustning, der du kan brenne bort feriens overskuddsenergi. Når sulten melder seg, er du velkommen til å sitte ned i hotellets restaurant i femte etasje, som har en vakker hage med utsikt utover havet. Her kan du nyte gode greske og internasjonale retter, både til frokost, lunsj og middag.

Derfor skal du velge Las Hotel & Spa

  • Nærmeste flyplass: 135 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager 07.30-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Neo Itilo: ca. 24 km
  • De arkeologiske utgravningene ved Mystras: ca. 48 km
  • Kalamata Flyplass: ca. 135 km (1h 40m)
  • Athen Flyplass: ca. 286 km (3h 10m)

Las Hotel & Spa tilbyr 57 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne skandinavisk stil med lyse farger og naturlige materialer. Noen rom har balkong eller terrasse med utsikt ut over byen. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og sikkerhetsboks. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Las Hotel & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Ioannou Grigoraki
232 00 Gytheio

Koordinater

Latitude: 36.7607
Longitude: 22.5653

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer