The Westin La Quinta Golf Resort and Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
373 anmeldelser

Det storslåtte hotellet The Westin La Quinta Golf Resort and Spa, ligger vakkert plassert blant Marbellas bakker, omgitt av golfbaner og vakre hager som frister med rolige dager med flotte omgivelser. Her blir du ønsket velkommen til et rolig overnattingssted, men som samtidig ligger kun en kort kjøretur fra strendene og begivenhetenes sentrum. Her kan du boltre deg i et luksuriøst spa, to resturanter og la barna besøke en barneklubb - med andre ord får du en ideell ferie for store og små.  

The Westin La Quinta Golf Resort and Spa er et fristed for alt fra naturelskere til golfentusiaster. Her, blant de mektige Sierra Blanca-åsene, blir du ønsket velkommen til en vakker eiendom med vakre hager som omgir hotellet. I hagene finner du mange hyggelige kroker der du kan sette deg ned og nyte rolige timer i skyggen. Som navnet antyder befinner du deg aldri langt fra nærmeste golfbane - hotellet har også en egen bane med 27 utfordrende hull. Dersom du heller foretrekker å slappe av kan du slå deg ned i en liggestol ved ett av de to svømmebassengene, som snor seg i en organisk form mellom palmer og vakre terrasser. I spaavdelingen kan du nyte deilige behandlinger og massasjer og sette deg i badstue, hamam eller jacuzzi. I tilslutning til spaavdelingen ligger dessuten et treningsrom. Mens du nyter et deilig spaopphold kan du la barna more seg med nye lekekamerater i barneklubben, som har lekeplass og andre aktiviteter.

Dersom du får behov for et miljøskifte kan du benytte deg av de daglige trafikkforbindelsene som går mellom hotellet og sentrum i  Marbella. Der kan du gå på shopping på Puerto Banus, tilbringe dagen på stranden eller nyte et godt måltid på én av byens mange resturanter. Nyte god mat kan du også gjøre på en av hotellets to resturanter, som serverer en blanding av internasjonale og andalusiske matretter med en moderne vri. Du kan også slå deg ned i en av de tre barene og smake på en aperitif eller cocktail etter maten og nyde elegante omgivelser og upåklagelig service.

Derfor skal du velge The Westin La Quinta Golf Resort and Spa

  • Nærmeste flyplass: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Vi anbefaler at du har en bil for å reise til og fra hotellet og på utflukter i området. Det er privat parkering på området, mot betaling. Du kan booke transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Resepsjonen er døgnåpen. Eventuelle spabehandlinger bestilles og betales på hotellet. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager fra kl. 07.30 til kl. 11.00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 5.5 km
  • Avstand til sentrum: ca. 17 km
  • Jetsetterlivet i Marbella: ca. 16 km
  • Den magiske og sagnomsuste klippebyen Ronda: ca. 50 km
  • Den britiske kronekolonien Gibraltar med "bobbies" og ville aper: ca. 67 km
  • Hovedbyen i Andalucía, Malaga: ca. 72 km
  • Svøm i urørt natur ved fossefallene i Algar: ca. 118 km
  • Malaga Flyplass: ca. 66 km (50m)
  • Sevilla Flyplass: ca. 179 km (2h 40m)

The Westin La Quinta Golf Resort and Spa tilbyr 170 værelser og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle værelsene er innredet individuelt i en elegant stil med en blanding av lyse og mørke tresorter, dempede farger på veggene og små detaljer som bidrar til en egen atmosfære. Mange av værelsene har balkong eller terrasse. Sengene har madrasser og sengetøy av høyeste kvalitet, og hotellet har egen putemeny.  Alle værelsene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar og espressomaskin. De private badeværelsene har dusj og/eller badekar, badekåper, slippers, hårføner og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Westin La Quinta Golf Resort and Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Urbanizacion La Quinta Golf S/n
29660 Marbella

Koordinater

Latitude: 36.5134
Longitude: -4.9948

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer