Club Zante Plaza Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
163 anmeldelser

Club Zante Plaza Hotel har en utmerket plassering midt i Laganas sentrum. Du når flere av byens populære barer, klubber og restauranter på bare noen minutter og dessuten ligger den lange og innbydende sandstranden Laganas Beach bare et steinkast fra hotellet. Så her kan du se frem til å tilbringe en herlig ferie på Zakynthos, der du bor nærme alt og enkelt kan variere hvordan dagene dine skal være.

Hvis beliggenheten er den største prioriteten din når du reiser på ferie, er Club Zante Plaza Hotel et optimalt valg for et opphold i Hellas. Alt Laganas har å tilby, har du innen gangavstand; både restauranter, barer og opplevelser ute i det fri. Flere strender er lett tilgjengelige, blant annet den lange Laganas Beach som innbyr til avslappende stunder i varmen fra solen. Har du med barn på turen, er det lett å dra til Zante Water Village og National Marine Park of Zakynthos, som helt sikkert blir populært blant de yngre reisende.

Club Zante Plaza Hotel er et enklere hotell som ikke tilbyr et vell av fasiliteter. Men det er et herlig basseng her, hvor du kan kjøle deg ned, når du føler for det. Bassenget ligger i hotellets bakhage og er omkranset av solstoler, vakre murer og grøntområder som gjør omgivelsene litt lettere og bidrar til en herlig atmosfære. Hotellets har også en restaurant som er åpen til frokost, lunsj og middag. Her kan du starte dagen med en energirik frokost og deretter smake på lokale spesialiteter og internasjonale retter til lunsj og middag. Dessuten har du flere alternativer i nærheten av hotellet. Kvelden kan du avslutte med noe godt å drikke i baren, før du går tilbake til rommet ditt.

Derfor skal du velge Club Zante Plaza Hotel

  • Nærmeste flyplass: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 240 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 08.00-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Wi-Fi er tilgjengelig mot betaling. Vær obs på at hotellet ligger i Laganas, som er kjent for et livlig natteliv, så et visst lydnivå kan forventes.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 240 m
  • Avstand til sentrum: ca. 7.3 km
  • Zakynthos by: ca. 8 km
  • Zakynthos Flyplass: ca. 4 km (10m)

Club Zante Plaza Hotel har 10 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en enkel stil med forskjellige farger og materialer. Rommene har balkong eller terrasse med utsikt mot gårdsrommet eller byen. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, klimaanlegg og kaffemaskin. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Club Zante Plaza Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Mulighet for All inclusive
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

29100 Laganas
29100 Laganas

Koordinater

Latitude: 37.7250
Longitude: 20.8640

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer