PortAventura Hotel Mansion de Lucy

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,8
Fantastisk
273 anmeldelser

Mange barnefamilier som drar på sol- og badeferie i Tarragona, vil også gjerne nå å besøke den store fornøyelsesparken PortAventura som er full av spennende ting for barn og barnslige sjeler i alle aldre. Når du bor på PortAventura Hotel Mansion de Lucy, bor du midt i parken, og har alle attraksjoner tilgjengelig når som helst på dagen. Nyt dessuten et herlig utendørsbasseng og et trivelig og imøtekommende personale. Velkommen til Tarragona og PortAventura Hotel Mansion de Lucy.

PortAventura Hotel Mansion de Lucy er en herregård i viktoriansk stil som ligger midt i fornøyelsesparken PortAventura. Her bor du midt i blant alle berg- og dalbaner og karuseller, men du bor også på ett av de finere hotellene i parken. Rommene er inspirert av det fjerne vesten med en blanding av viktoriansk stil, dermed føles det som om du er 200 år tilbake i tiden. Det bidrar naturligvis til den spennende atmosfæren og i forbindelse med de vakkert anlagte hagene som rundt hotellet kommer du til å nyte en et drømmebesøk i herlige omgivelser.

I tillegg til romslige og luksuriøse rom med vakker innredning, er det også mange fasiliteter som gjør besøket ditt ekstra bekvemt. Her er det en restaurant som serverer utsøkte retter, både lokale spesialiteter og internasjonale klassikere. Dessuten er det en premium buffet, hvor du får mat som passer selv de mest kresne smaksløkene. Om morgenen kan du stedet se frem til en god frokost som serveres à la carte. Det er mange grunner til å besøke PortAventura Hotel Mansion de Lucy og det innbydende bassenget i hotellets hage er ytterligere en grunn. Her kan du bade i ro og fred i et basseng som er reservert kun for hotellets gjester (mens bassengene inne på fornøyelsesparken er åpent for alle gjester i parken). Sitt ned i en solstol og nyt solen og la stress og plikter forsvinne og mer at skuldrene senker seg – ferie på sitt beste!

Derfor skal du velge PortAventura Hotel Mansion de Lucy

  • Nærmeste flyplass: 101 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.6 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Siden PortAventura Hotel Mansion de Lucy ligger på landet, anbefaler vi at du har bil for å kunne kjøre til og fra hotellet, og for å kunne dra på utflukter i området. Privat parkering ved hotellet (også ladestasjon for elbiler). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokost er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Salou Beach): ca. 5.6 km
  • Nærmeste by (Salou): ca. 4.5 km
  • Avstand til sentrum: ca. 3.5 km
  • Salou: ca. 4 km
  • La Pineda: ca. 6 km
  • De romerske ruinene i Terragona (UNESCO): ca. 14 km
  • Besøk familien Torres vingård i Priorat: ca. 52 km
  • Vinhuset Torres - en av verdens største vinprodusenter: ca. 67 km
  • Magiske Barcelona: ca. 109 km
  • Miniputtstaten Andorra, hvor det er mulig å handle tollfritt: ca. 172 km
  • Barcelona Flyplass: ca. 101 km (1h 10m)
  • Girona-Costa Brava Flyplass: ca. 191 km (2h 0m)

PortAventura Hotel Mansion de Lucy har 31 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er store og romslige og innredet i en elegant viktoriansk stil. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg sikkerhetsboks. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på PortAventura Hotel Mansion de Lucy. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avinguda De L' Alcalde Pere Molas
43480 VilA-Seca

Koordinater

Latitude: 41.0923
Longitude: 1.1567

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer