Hostal 977

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
791 anmeldelser

Vil du bo på et litt mindre hotell når du besøker Tarragona? Er det ikke så viktig for deg å ha et hav av fasiliteter å velge mellom, men foretrekker sentral beliggenhet, nær hele utvalget av underholdning, butikker og restauranter? Da skal du kikke nærmere på Hostal 977 som ligger et steinkast fra sentrum og som tilbyr et moderne innredet rom, der du kan slappe av etter en dag full av opplevelser. Velkommen til Tarragona og sjarmerende Hostal 977.

Det lille hotellet Hostal 977 er bare fem rom, noe som gjør at den koselige følelsen raskt kommer inn over deg. Her føles det snarere som om du stikker om på besøk hos en bekjent, enn at du er på et turistaktig hotell, så for deg som gjerne vil oppleve en del av Tarragona, er dette det rette stedet. Du bor sentralt, bare et minutt til hendelsenes sentrum og kan enkelt komme rundt i det store utvalget av ting å gjøre i Tarragona, som f.eks. butikker, restauranter, caféer, severdigheter og nattklubber. Ikke gå glipp av de populære attraksjonene som PortAventura World, Aquópolis Costa Dorada, Ferrari Land og Museu del Port de Tarragona. Du kan også enkelt reise inn til Barcelona med tog. Reisen tar cirka en time og vel fremme kan du se frem til store opplevelser i den spanske metropolen.

Du kan naturligvis også være i Tarragona og nyte det vakre været på den spanske kysten. Hostal 977 ligger ikke bare sentralt til, men det er også bare en kort spasertur til Tarragonas herlige sandstrand. Her kan du sitte ned på et håndkle i den myke sanden og nyte en rolig stund. Vil du være aktiv, er det nok av vannsporter du kan prøve ut. Vel tilbake på hotellet kan du se frem til noen rolige stunder i det vakkert innredede rommet. Rommene har synlige takbjelker og teglvegger, noe som bidrar til atmosfære og badet og møblene er oppdaterte og moderne. I fellesloungen kan du sitte ned og se på TV, eller kanskje treffe noen nye reisevenner og få tips til spennende eventyr.

Derfor skal du velge Hostal 977

  • Nærmeste flyplass: 88 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby

Greit å vite

Vær obs på at personalet ikke alltid er til stede. Vennligst gi beskjed til hotellet når du har tenkt å ankomme. Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Det er ikke restaurant her, men til gjengjeld er «naboene» dine flere caféer, restauranter og barer. Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Platja del Miracle): ca. 1.1 km
  • Nærmeste by (Tarragona): ca. 0 m
  • Avstand til sentrum: ca. 200 m
  • De romerske ruinene i Terragona (UNESCO): ca. 500 m
  • Vinhuset Torres - en av verdens største vinprodusenter: ca. 54 km
  • Besøk familien Torres vingård i Priorat: ca. 59 km
  • Magiske Barcelona: ca. 97 km
  • Miniputtstaten Andorra, hvor det er mulig å handle tollfritt: ca. 177 km
  • Barcelona Flyplass: ca. 88 km (1h 10m)

Hostal 977 har 5 dobbeltrom. Alle rom er innredet i en moderne stil og har vakre teglvegger og synlige takbjelker. Fra vinduene kan du nyte utsikten ut over byen eller gårdsplassen. Rommene har moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, klimaanlegg, TV, vannkoker og kaffetraktere. Rommenes bad har dusj, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hostal 977. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Carrer Dels Cavallers 4 Bis
43003 Tarragona

Koordinater

Latitude: 41.1177
Longitude: 1.2561

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer