The Capsis Bristol Boutique Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
552 anmeldelser

The Capsis Bristol Boutique Hotel i Thessaloniki er et elegant lite og gjestfritt boutiquehotell som ligger sentralt i Hotell nest største by. Her befinner du deg bare noen få skritt fra den fascinerende strandpromenaden, det pulserende og gemyttelige Ladadika-kvarteret samt det store og populære torget Aristotelous. Du bor med andre ord på et perfekt utgangspunkt, hvis du vil få med deg så mange opplevelser som mulig i din ferie. Velkommen til Thessaloniki og The Capsis Bristol Boutique Hotel.

The Capsis Bristol Boutique Hotel ligger i et av byens mest levende kryss, midt i det historiske og tradisjonsrike kvarteret Ladadika. Her kombineres historie, tradisjon og atmosfære med samtidens utviklet og moderne innslag. Bygningen der hotellet ligger, ble bygget tilbake på 1860-tallet, men har naturligvis blitt renovert flere ganger siden da, og i dag ønsker de deg velkommen til et historisk sted i dekorativ stil. Med nærhet til noen av Thessalonikis mest populære severdigheter og attraksjoner, som for eksempel det symbolske hvite tårnet og handlegatene Egnatia og Tsimiski, trenger du dessuten ikke så langt før du har hele byens utvalg for dine føtter. 

Hotellets sentrale beliggenhet innebærer også at du er nær byens store utvalg av restauranter og caféer. Her finnes alt du kan tenke deg å drømme om, fra lokale klassikere til internasjonale spesialiteter. Et tips er å besøke strandpromenaden med trivelige ouzo-barer og barer hvor du kan sitte ned og nyte noe godt å drikke, med utsikt mot havet. Du trenger dog ikke å forlate hotellet, for å få deg en god bit mat og noe godt å drikke. Den italiensk-argentinske restauranten El Correo Argentina byr på et imponerende utvalg av aromatiske kaffesorter, utsøkte viner og lekre matretter. Se også frem til å starte dagen med hjemmelagde lekkerbiskener til frokosten som serveres i hotellets vakre lobby. 

Derfor skal du velge The Capsis Bristol Boutique Hotel

  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby

Greit å vite

Offentlig parkering er tilgjengelig i nærheten (mot betaling). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.00-10.30 (med forbehold om endringer). Turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Thessaloniki: ca. 1 km
  • Church of the Holy Apostles: ca. 1.1 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 17 km (30m)

The Capsis Bristol Boutique Hotel har 20 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er elegant innredet, med myke tekstiler og vakre detaljer. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, minibar og kaffe- og tekoker. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Capsis Bristol Boutique Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Oplopiou Street 2
546 25 Thessaloniki

Koordinater

Latitude: 40.6345
Longitude: 22.9373

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer