Almayer Art & Heritage Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
528 anmeldelser

Almayer Art & Heritage Hotel er ikke et vanlig hotell. I tillegg til at du her finner alle moderne bekvemmeligheter du kan forvente som gjest, så er det et unikt hotell hvor du ønskes velkommen som et familiemedlem, og hvor du raskt føler deg som en av de lokale. Den varme velkomsten kombineres med en lekkert interiør, hvis blanding av vintage- og skreddersydde møbler skaper en atmosfære som minner mer om et privat hjem enn et hotell. Dette er det perfekte hotellet for deg som vil føle deg som hjemme på din ferie. Velkommen til Zadar og Almayer Art & Heritage Hotel. 

Almayer Art & Heritage Hotel ligger i en totalrenovert bygning fra 1863 og består av et par eksklusive rom som er innredet med en kombinasjon av retro-chic og moderne detaljer. Her har man fokusert på naturlige materialer og en deilig atmosfære, noe som er med på å skape en helhetlig opplevelse på din ferie. Alle rom er oppkalt etter forskjellige vinder og Barricos roman "Ocean Sea". Havet er altså nærværende på Almayer Art & Heritage Hotel, og bidrar til den frie følelsen som oppstår når kropp og sjel frigjøres fra hverdagens kjas og mas. Når du først setter foten innenfor dørene på Almayer Art & Heritage Hotel, blir det vanskelig å forlate hotellet igjen. 

Nyt en fantastisk beliggenhet midt i gamlebyen

Fire av Almayer Art & Heritage Hotel ligger i et anneks overfor hovedbygningen, og med parken som nærmeste nabo. Rommene her er direkte forbundet med hotellets resepsjon, og det tilbys personlig service 24 timer i døgnet. Selv om du befinner deg i en separat bygning vil du kunne nyte en stille stund i et rolig og hyggelig rom. Frokosten på Almayer Art & Heritage Hotel serveres i hovedbygningen - og det er ikke småsaker, så du er sikret en overdådig start på dagen. Fyll opp energilagrene før du begir deg ut for å oppleve alt Zadar har å by på. Hotellet ligger i gamlebyen, og du er derfor like i nærheten av flere store, historiske monumenter, og en god blanding av restauranter, barer og kaféer. Du kan blant annet benytte anledningen til å besøke St. Donatus-kirken og kunstverkene "havorgelet" og "hilsen til solen", som absolutt er verdt en visitt. I tillegg ligger det innbydende torget Old Town Square bare få hundre meter fra inngangsdøren din. 

Len deg tilbake i den frodige, hemmelige gårdshagen

Etter en opplevelsesrik dag er det deilig å ha en oase å komme tilbake til hvor du kan lene deg tilbake og la føttene og kroppen få hvile. I  Almayer Art & Heritage Hotels frodige og hemmelige gårdshage, som ligger skjult fra byen bak en middelaldermur, blir det servert et stort utvalg av viner, drikkevarer og cocktails. Omkranset av hotellets historie og duften av appelsiner, kan du slå deg ned i behagelige møbler og nyte noe godt i glasset. Hotellet har ikke egen restaurant, men med den sentrale beliggenheten finner du et godt utvalg rett utenfor, og det gjestfrie personalet deler gjerne deres beste anbefalinger hvis du trenger litt inspirasjon.

Grunner til å velge Almayer Art & Heritage Hotel

  • Du får oppleve Zadar og bo sentralt i byen
    ... faktisk midt i gamlebyen, omgitt av severdigheter og restauranter
  • Du får bo på et mindre hotell hvor du ønskes velkommen som en del av familien
  • Du setter pris på lekkert design og vil bo på hyggelige rom
  • Du kan starte dagen med en stor og god frokost
    ... som serveres i hotellets gårdshage
  • I gårdshagen kan du også nyte en cocktail på ettermiddagen
  • Du ønsker å bo på et adults only-hotell (aldersgrense +12 år)

Greit å vite om Almayer Art & Heritage Hotel

Det er offentlig parkering ved hotellet (mot betaling), og hotellet har gratis Wi-Fi. Resepsjonen er døgnåpen, og frokostbufféten serveres mellom kl. 07:00 og 11:30 (med forbehold for endringer). Merk at hotellet ikke har restaurant, men på grunn av den sentrale beliggenheten kan du velge mellom flere restauranter i nærheten. Almayer Art & Heritage Hotel er et adults only-hotell (+12 år). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Derfor skal du velge Almayer Art & Heritage Hotel

  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje

Kart og avstander

  • De venetianske forsvarsverkene i Zadar: ca. 1 km
  • Zadar Flyplass: ca. 14 km (30m)
  • Split Flyplass: ca. 130 km (1h 40m)

Almayer Art & Heritage Hotel har 13 rom i forskjellige størrelser og kategorier, hvorav fire rom er plassert i hotellets anneks på andre siden av gaten. Alle rom er komfortable, intime og hjemmekoselige, og her kan du nyte den uslåelige kombinasjonen av autentisitet og modernitet. Sengene har madrasser og sengetøy i høy kvalitet. Alle rommene er utstyrte med fasiliteter som tv, Wi-Fi og minibar. Badet har dusj og/eller badekar, tøfler, hårføner og toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Almayer Art & Heritage Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Brace Bersa 2
23000 Zadar

Koordinater

Latitude: 44.1173
Longitude: 15.2221

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer