Hotel Nikopolis

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4 Gjesteanmeldelser

På det moderne og luksuriøse hotellet Hotel Nikopolis kan du starte dagen med en dukkert i det store bassenget, for siden å sitte ned ved bords og nyte den gode greske frokostbuffén. Her ønskes du velkommen til et hotell der man har tenkt på alle detaljer, så de kan tilby deg et trivelig og avslappende besøk, der du ikke savner noen ting. La skuldrene senke seg, nyt den greske solen og se frem til god mat i den prisbelønte restauranten, Dome Restaurant. Velkommen til Thessaloniki og Hotel Nikopolis.

Hotel Nikopolis ligger cirka 3 kilometer fra Thessaloniki sentrum, i hjertet av et stadig voksende kommersielt distrikt, noe som gjør at hotellet kanskje fremfor alt er et perfekt valg for deg som reiser hit på forretningsreise. Med det sagt, så lokker den høye kvaliteten, den feilfrie servicen, de romslige og moderne innredede rommene og fellesområdene samt den gode maten alle typer reisende. Så, hvis du vil reise på en ferie til Thessaloniki, der du ikke savner noe, er Hotel Nikopolis hotellet for deg også. Her kan du se frem til late dager fylt med avslapning under den greske solen, trening i gymmen, spille tennis på den private tennisbanen og rolige stunder i det fristende SPA-et.

Det naturlige samlingspunktet på Hotel Nikopolis er det 50 meter lange bassenget som ligger sentralt på hotellets eiendom. Her er det godt med solsenger og parasoller for deg som gjerne vil sitte ned i skyggen og lese den boken du aldri har fått tid til å lese. Når du trenger en forfriskning, ligger Aquarella Bar bare noen skritt unna. Vil du gi kropp og sjel enda mer ro, kan du med fordel besøke Aqua Club Spa, der du blant annet kan nyte boblebadet, hamam, badstue og skjønne behandlinger, utført av profesjonelle terapeuter. Her brukes bare de beste produkter og du vil helt sikkert komme ut fra spa-et som en ny, forynget person.

Når sulten melder seg på kvelden og dagen, har du flere alternativer. Det er nesten et must å besøke Dome Restaurant som frister med en kulinarisk opplevelse der du får nyte et moderne gresk kjøkken og kreative retter. Råvarene er nøye utvalgte og vinmenyen er lang – her kan du dessuten smake på viner fra lokale produsenter i nærheten. Et annet alternativ er å besøke restauranten Da Vinci, som byr på et luksuriøst og elegant miljø med bassenget og hagen i bakgrunnen. Det er også her den store amerikanske frokostbuffén serveres på morgenen.

Vil du oppleve alt Thessaloniki har å tilby, skal du henvende deg til deg gjestfrie personalet som er der for deg, gjennom hele ditt besøk. De kan byen sin ut og inn, og hjelper gjerne med tips og råd og kan bistå deg med reservasjoner på restauranter og bestilling av billetter til forskjellige events. 
 

Derfor skal du velge Hotel Nikopolis

  • Nærmeste flyplass: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 11 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (vi tar forbehold om endringer). Heis er tilgjengelig. Turistskatt betales på stedet

Privat parkering finnes på hotellet (også ladestasjon for elbiler).

Utendørsbassenget er sesongåpent fra mai til september (med forbehold om endringer).

Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet.

Hotellet ligger cirka 3 kilometer fra Thessaloniki sentrum.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 11 km
  • Avstand til sentrum: ca. 8 km
  • Thessaloniki: ca. 13 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 4 km (10m)

Hotel Nikopolis har 99 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom har innredede balkongene med utsikt ut over bassenget. Rommene er individuelt innredet i en klassisk stil, med duse farger og skjønne møbler. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, sikkerhetsboks og minibar. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og gratis toalettartikler. Vær obs på at rommene har delvis åpne bad.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Nikopolis. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng
  • 2 eller flere soverom
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

16-18 Asklipiou
57001 Thessaloniki

Koordinater

Latitude: 40.5494
Longitude: 22.9900

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer