Sintra Marmoris Palace

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,7
Fantastisk
428 anmeldelser

Sintra Marmòris Palace er et ekletisk og sjarmerende hus, bygget på 1890-tallet, som ligger omgitt av store private parklignende hager i utkanten av Sintra. Huset har blir restaurert med stor kjærlighet av en familie som i generasjoner har arbeidet i marmorindustrien. I dag tilbyr de en oase ved den populære byen, og derfra kan du utforske de skogkledde turstiene, lese en bok, koble av og bare lytte til fuglesangen. Til tross for at du bor midt i den beskyttede naturparken Sintra-Cascais, tar spaserturen inn til Sintras sentrum mindre enn 10 minutter. Velkommen til Portugal och Sintra Marmòris Palace.

På det stedet der Sintra Marmoris Palace ligger, omgitt av 14.000 kvadratmeter private hager, er det nesten som om du befinner deg i en paradis-oase ved ditt besøk her i Portugal. Det er et perfekt utgangspunkt for deg som vil ha det rolig og fredelig i ferien, omgitt av vakker natur, men som gjerne vil krydre besøket med spennende opplevelser og severdigheter. Du bor bare en 7 minutters spasertur fra Sintras historiske sentrum, og dette er et sted som byr på storslått arkitektur og en lang historie. Det fargerike palasset, Pena Palace, synes på lang vei og har bidratt til at Sintra har blitt så populært blant både små og store reisende. I Sintra finner du dessuten en rekke butikker, barer, restauranter og caféer der du kan nyte folkelivet og slappe av med noe godt å spise og drikke. 

Du føler deg øyeblikket som en del av familien på Sintra Marmoris Palace. Carlos, en av hotellets eiere, ønsker deg velkommen med åpne armer og en velkomstdrink i hånden, som du kan nyte sammen med den fantastiske utsikten over Castelo dos Mouros på toppen av en høyde. Carlos deler gjerne de aller beste tipsene sine om lokalområdet, og gjør alt for at du skal føle deg som hjemme. Hele Carlos’ team er hjelpsomt og sjarmerende og det er lett å merke at det er ligger mye kjærlighet bak renoveringen av det som før var et private hjem, men som nå fremstår som et elegant boutiquehotell.

Sintra Marmòris Palace har ni individuelt innredede rom, hvorav fire ligger i hovedbygningen og fem i et annet hus noen meter unna. Alle rommene har privatliv og direkte tilgang til hagen. Noen av dem har dessuten en vakker utsikt ut over Sintra. Hagen byr på en rolig og avslappende atmosfære, der det er nok av steder å sitte ned og slappe av. Sitt ned i skyggen fra et tre og les en god bok, eller få en god samtale med reisefølget ditt. Sentralt i hagen ligger det også et basseng som er oppvarmet og dekkes med tak på vinteren. Det er et perfekt sted for en forfriskende dukkert på de varme sommerdagene. Sintra Marmòris Palace har ikke egen restaurant, men har slått seg sammen med Incomum Restaurant som byr på det beste fra Sintras gastronomi. Frokosten derimot, den kan du nyte på hotellet, og den består av et stort utvalget av frukt, frokostblandinger, bakverk og varm mat. 

Derfor skal du velge Sintra Marmoris Palace

  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Siden Sintra Marmòris Palace ligger ute på landet, anbefaler vi at du har bil for å kunne kjøre til og fra hotellet, og for å kunne dra på utflukter i området. Privat parkering på området. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager (08.00-11.00) mot en avgift. Turistskatt betales på stedet.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 10 km
  • Avstand til sentrum: ca. 500 m
  • Sintra, den lille eventyrbyen på fjellet med det fargerike slottet: ca. 700 m
  • Estoril med badeliv og casino: ca. 15 km
  • Cascais, den trivelige feriebyen med herlige strender: ca. 16 km
  • Cabo da Roca, det vestligste punktet på den eurasiske platen: ca. 18 km
  • Royal Building of Mafra: ca. 23 km
  • Hieronymites-klosteret: ca. 24 km
  • Surfing i verdensklasse i Ericeira: ca. 24 km
  • Lissabon Flyplass: ca. 28 km (40m)

Sintra Marmòris Palace tilbyr 9 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet med luksuriøse møbler og detaljer, og de har en vakker utsikt mot Sintra eller hagen. Rommene er store og romslige og har alle de moderne bekvemmeligheter du kan tenkes å trenge, slik som gratis TV, gratis Wi-Fi, telefon og kaffetraktere. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Sintra Marmoris Palace. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida Barão De Almeida Santos, 7
2710-525 Sintra

Koordinater

Latitude: 38.8017
Longitude: -9.3872

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer