Borgo Antico

Solfaktors vurdering

Pust inn den friske luften på høyden over åsene som markerer grensen mellom Toscana og Umbria. Pakk kofferten, samle familie og venner og reis til Borgo Antico utenfor Cortona og nyte en opplevelsesrik ferie. 

Lei et hus i Toscana og lev i harmoni med naturen mellom de grønne åsene i Cortona-området, helt på grensen til Umbria. Nyt denne privilegerte beliggenheten til å slappe av i naturen og besøke de to regionene. I den store hagen på eiendommen vil hvert medlem av familien finne en plass til avslapning, nyte en svømmetur i bassenget eller slå seg ned i skyggen med en god bok. 

Langt fra byens travle sus inviterer Antico Borgo til en ferie i naturen med fokus på fred og ro. Glem rutiner og stressende planer og slå deg heller ned i en stol i hagen mens du nyter utsikten over det åpne landskapet og bølgende åsene i Cortona. Fordyp deg i livet på landet, men gå heller ikke glipp av det spennende bylivet. Du vil trenge bilen for å nå de nærmeste restaurantene, som ligger ca. 10 kilometer unna. Det samme gjelder de nærmeste butikkene, men ti kilometer er ingenting mot friheten du får på landet.

Forelsk deg i den store hagen med et svømmebasseng på 6x12 meter (dybde fra 120 til 240 centimeter), en grill, en vedovn og hagemøbler som til sammen tilbyr deg all slags muligheter til å hygge deg i solen. Benytt anledningen til å prøve deg på italiensk matlaging da du har både grill, vedovn og et stort kjøkken der du selv kan lage mat. Eierne kan stille med lokale produkter, råvarer, olivenolje og vin for å gi deg en god start på ditt toskanske mateventyr.



Huset er 230 kvadratmeter stort, fordelt over tre etasjer og har plass til inntil 16 personer. Innredningen er tradisjonell og rustikk. 

I første etasje ligger en stor spisestue med steinvegger, kjøkken og toalett. Én trapp opp (kun tilgjengelig via en utendørs steintrapp) ligger en stue med åpen peis i stein, fire dobbeltrom og to baderom med dusj. På loftet, som du når via en indre trapp, fører en passasje deg til enda et dobbeltrom med eget baderom med dusj og et dobbeltrom med eget baderom med badekar. 

Det ligger også et lite steinhus her, som går over to plan. I første etasje ligger en liten matsal, og én trapp opp ligger et dobbeltrom med eget baderom med dusj. På soverommene kan det settes opp to ekstra enkeltsenger. 

I huset finnes kjøleskap med fryser, barnestol, oppvaskmaskin, ovn, brødrister, juicepresser, filterkaffemaskin, blender, vaskemaskin, strykefasiliteter, WiFi, satellitt-TV og CD-og DVD-spiller. 

Utenfor finnes bordtennisbord og boccia. 

 





Derfor skal du velge Borgo Antico

  • Nærmeste flyplass: 135 km
  • Avstand til sentrum: ca. 10 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Stedet har ingen resepsjon. Derfor må du kontakte eieren i god tid i forkant av avtalt ankomsttidspunkt kontakte eieren mtp. overlevering av nøkkel. Et depositum betales inn ved ankomst og sluttrengjøring betales på stedet. Turistskatt og varmeforbruk betales på stedet. 

Svømmebassenget er åpent fra 1. mai til 30. september, avhengig av været. Den hyggelige eieren kommer tidlig på morgenen og rengjør svømmebassenget, og du kan be ham medbringe brød til frokost. 

Hotelltype

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 10 km
  • Cortona, storslått renessansearkitektur og god gastronomi: ca. 19 km
  • Avslapning og frisk luft ved Trasimenosjøen: ca. 39 km
  • Siena, kanskje Italias mest elskverdige middelalderby: ca. 88 km
  • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze: ca. 115 km
  • Firenze Flyplass: ca. 135 km (2h 0m)
  • Pisa Flyplass: ca. 199 km (2h 40m)
  • Bologna Flyplass: ca. 224 km (2h 40m)
  • Roma Ciampino Flyplass: ca. 235 km (2h 50m)
  • Roma Fiumicino Flyplass: ca. 255 km (3h 10m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Borgo Antico. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • 2 eller flere soverom
  • Mulighet for privat basseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

C.S. S. Pietro a Dame 31
52044 Cortona (AR)

Koordinater

Latitude: 43.3493
Longitude: 12.0748

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Toscana

Vis flere