Natalis Apartamentos

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
547 anmeldelser

Det høres så hjemmekoselig ut, Natalis. Og det er akkurat det det er. Her er det ingen fine fornemmelser og du føler deg som «herre i eget hus» når du besøker det lille huset med kun 12 leiligheter som ligger i et rolig hjørne i den gamle fiskerbyen Morro Jable. Her har du fiskerestauranter, tapasbarer og innkjøpsmuligheter innenfor 10 minutters gange, og hvis du ikke har noen spesielle ønsker til standard og fasiliteter, så er jeg ganske sikker på at du vil føle deg som hjemme i de fine små leilighetene på Natalis Apartamentos.

Jeg får en varm mottakelse i den lille resepsjonen på Natalis Apartamentos. Susanne vet hva et smil betyr og hvordan det mottas. Derfor føler jeg meg i trygge hender, selv om hennes tysk er bedre enn engelsk, for du merker at du er velkommen, og så gjør det ikke noe at det kommer en tysk glose eller tre en gang i blant mellom de engelske setningene, når hun snakker og forklarer. Hvorfor? Fordi du merker at Natalis er hennes hjertebarn og service er en del av hennes DNA.

Så gjør det nemlig knapt så mye at det er andre ting, som du nok skal gå litt på kompromiss med, deriblant fasilitetene. Hvis du først og fremst vil ha en ferie hvor du bare trenger å ha det mest basale for hånden, så er jeg ganske sikker på at du vil føle deg som plommen i egget her på Natalis.

«Landsbyidyll» i fiskehavna Morro Jable

Nevner du ordet «Fuerteventura» til en spanjol som bor et annet sted enn her på øya, så vil de alle si at du kan glede deg til noen av Spanias beste strender. En av disse ligger i gangavstand fra Natalis, nemlig Playa de Jandia. Og her får du oppholdet krydret med hyggelig kystbyliv i Morro Jable, som nok har vokst seg større innenfor de siste årtiene, men den har fortsatt beholdt sin sjarme. 

Her kan du oppleve å bli en del av miljøet, når du trer utenfor døren til leiligheten din. Det er helt klart ett av de store plussene ved Natalis, beliggenheten. Her bor du nemlig «midt i» og allikevel i Morro Jables rolige hjørne, og hvor du kan gå til «alt».
Selv opplevde jeg byen til fots. Så snart leiebilen var parkert, så var det på med sandaler og solbriller, for byen er hyggelig å vandre rundt i, da den både er en smule kupert, men også med smale gater og smug. Her blir det snakket høylytt på spansk når du passerer gatehjørnet og den tilhørende cafeen. Her hører du «lillemor» prute på prisen hos grønnsakshandleren osv. 

Så snart du kommer ned til promenaden, så er det en mer internasjonal stemning, for her fylles restaurantene opp med utenlandske gjester som bestiller alt fra fisk, skalldyr og lokale viner. Det vil visst være velkomment med et «kos dere med maten» i denne sammenhengen.

Greit å vite om Natalis Apartamentos

Hvis du bare vil bruke ferien din på å slappe av og vandre rundt i Morro Jable til fots (og lov meg å legge deg godt til rette på stranden hver dag – den er veldig innbydende), så behøver du ikke en leiebil. Men hvis du gjerne vil ha litt mer med hjem fra Fuerteventura, og at du selv kan transportere deg fra flyplassen tur/retur, så vil det være et godt valg å bestille en leiebil hjemmefra. Det er dog ikke parkeringsplasser knyttet til leilighetene, men derimot har du offentlig parkering innenfor ett par minutters gangavstand. 

Åpningstidene i resepsjonen er daglig fra klokken 10-14, resepsjonen er imidlertid stengt på søndager. Hvis du ankommer eller har avreise tidligere, eller senere, enn dette, så gi oss beskjed, slik at vi kan informere resepsjonen. Alternativt kontakter du Natalis via din bestillingsside og mottar innsjekkingsinstruksjoner.

Du kan leie Wi-Fi for ca. € 10 pr. uke

Husk at Natalis har 2 stjerner, men jeg synes faktisk at du får mye for feriebudsjettet, tatt i betraktning av at stjernene er gitt ut fra hvor mange fasiliteter du kan forvente deg. Hvis du ikke trenger diverse fasiliteter (som svømmebasseng, døgnåpen resepsjon, restaurant, putemeny i leiligheten m.m.) på kravlisten, så er jeg sikker på at du vil føle deg godt til rette her.



Derfor skal du velge Natalis Apartamentos

  • Nærmeste flyplass: 85 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby

Hotelltype

Kart og avstander

  • Spis fersk fisk i den lille fiskerbyen, Morro Jable – ca. 0 km
  • De berømte grottene ved fiskeleiet, Ajuy – ca. 61 km
  • Den pittoreske og tidligere hovedbyen, Betancuria – ca. 70 km
  • Naturområdet Cofete, en panorama-perle – ca. 19 km
  • Det livlige Corralejo med de herlige strendene – ca. 110 km
  • Opplev byggestil fra 18. århundre i La Oliva – ca. 95 km
  • Mexicanske symboler og mystikk i Pajara – ca. 54 km
  • Ta båten fra Puerto de Corralejo og besøk Lanzarote – ca. 113 km
  • Fuerteventuras svar på zoo, Oasis Park – ca. 32 km
  • Fuerteventura flyplass - ca. 86 km

Natalis Apartamentos består av i alt 12 leiligheter som er fordelt som hhv. studioleiligheter og 1-roms leiligheter (med separat adskilt soverom). Det store plusset er helt sikkert at alle har enten balkong eller terrasse, og for en øy som Fuerteventura, så vil du glede deg over å kunne sitte utendørs til alle døgnets tider, da øya er beriket med et mildt klima.

Offisielt har Natalis 2 stjerner på hoveddøren, så derfor skal du ikke forvente deg et vell av fasiliteter, som for eksempel airconditon. Men det er vifte i taket, som som er med på å gi leilighetene luft og en bris som kan være tiltrengt når solen står på :)

Ellers så synes jeg faktisk at Natalis har relativt fine og velutstyrte leiligheter, og det er lett å kjøpe inn, hvis du gjerne vil kokellere selv. For innenfor 10 minutters gangavstand har du både mini- og supermarked.

Kvaliteten er OK, hvis du sammenligner med andre 2-stjerners leiligheter. Blant annet er det et fint kitchenette (lite kjøkken) med kjøleskap, mikrobølgeovn og gassbluss.

Hvis du ikke har noen spesielle ønsker til sengekvaliteten, så vil Natalis også falle i din smak, for her er det dobbeltseng eller to adskilte senger, som riktignok ikke er av Hästens kvalitet, men det er en seng å sove i :) Sengetøy m.m. følger med og skiftes en gang i uken. 

Håndklær skiftes to ganger i uken, og det er rengjøring (eks. kjøkken) fem ganger i uken. Det er reelt sett en god service, som også de fleste 4-stjerners tilbyr.

Hvis du vil ha det lille ekstra, så vil jeg anbefale deg en leilighet med havutsikt, for fra terrassen eller balkongen kan du nesten drømme deg bort, når du sitter der ute på kvelden og nyter utsikten over Atlanterhavet.

Legg merke til at det ikke er elevator her, derfor anbefaler vi ikke Natalis til barnefamilier eller personer med nedsatt mobilitet.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Natalis Apartamentos. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida Del Faro 4
35625 Morro Jable

Koordinater

Latitude: 28.0520
Longitude: -14.3537

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer