Balcón de Córdoba Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
373 anmeldelser

Hvis vi tar det danske ordet hygge og oversetter det til spansk, så er det en ganske god beskrivelse av Balcón de Córdoba Hotel, for her er det mange hyggelige kroker. Det er et ekte hideaway med et skyggefullt gårdsrom, milevide utsikter fra takterrassen, myke sofaer og deilig mat. Du vil glede deg til å komme tilbake hit, etter en lang dag full av opplevelser.

Noe du helt sikkert vil legge merke til på Balcón de Córdoba Hotel er den ganske flotte samlingen av arkeologiske gjenstander som plassert rundt om på hotellet. Det er nesten som å bevege seg rundt på et åpent museum, hvor det venter et spennende nytt artefakt bak hvert hjørne. Hotellet har et samarbeid med kulturministeriet, Junta de Andalucia om å restaurere og bevare gjenstandene på beste vis og det føles virkelig som et privilegium å se dem så nærme.

En skjønn oase midt i Córdoba

Balcón de Córdoba Hotel ligger i en klassisk andalusisk bygning fra 1800-tallet, midt i det sentrale Córdoba. Det er et fascinerende sted, hvor arabiske og kastilanske mønstre blandes med flamske og europeiske. Det er med andre ord en bygning som er fast forankret i historien og som er påvirker av alle de kulturer som har bodd i området. Det er tre vakre, lyse og hyggelige gårdsrom og med en ro som er sjelden i en storby. Fontener står spredt her og der og lyden fra det rislende vannet har en beroligende effekt. videre så byr bygningen på storslåtte balkonger og den øverste terrasse, Balcón de Córdoba, som har gitt navnet til hotellet er et spesielt høydepunkt hvor du kan slå deg ned med en drink og la blikket gli utover byen og dens mest kjente vartegn, moskéen Córdoba La Mezquita.

Du bor nærme alt

På Balcón de Córdoba Hotel bor du bare en kort gåtur fra den spektakulære Mezquita-katedralen, som også er en moske. Av øvrige severdigheter kan vi nevne Den Romerske Bro, Jardín Botánico De Córdoba og Alcazabas hager. Gå heller ikke glipp av en slentretur i gamlebyen, hvor du finner mange gamle hus og torg samt restauranter og caféer, hvor du kan slå deg ned når du trenger en pause. Middagen kan du innta på hotellets restaurant, Pairi Daeza, som serverer retter som avspeiler Córdobas ekte kulinariske historie. Det er en meny full av tradisjoner og innovative retter, som hel sikkert vil falle i din smak.

Derfor skal du velge Balcón de Córdoba Hotel

  • Du vil bo midt i det sentrale Córdoba
  • ... bare 20 meter fra byens mest kjente vartegn, Córdoba La Mezquita
  • Her finner du en oase med flere kosekroker i de forskjellige gårdsrommene
  • Det er en takterrasse, hvor du kan slå deg ned og nyte utsikten over byens tak
  • Du bor på et hotell hvor rommene er innredet med sans for detaljene
  • På restauranten kan du nyte de klassiske rettene fra området tilberedt med lokale råvarer

Godt å vite om Balcón de Córdoba Hotel

Hotellet ligger sentralt og det kan være vanskelig å finne parkeringsplass. Vi anbefaler derfor at du ikke leier en bil, med mindre du skal videre fra Cordoba. Resepsjonen er døgnåpen, og innsjekking er etter kl. 15.00. Hotellet er fordelt over flere etasjer og det er heis her. Man kan ikke ta med husdyr. Restauranten er åpen til frokost (kl. 08.00-10.00), frokost (kl. 12.30-15.30) og middag (kl. 19.30-22.00) alle dager i uken. Det er et stoppested i nærheten. Eventuell lokal turistskatt betales på hotellet.
 

Derfor skal du velge Balcón de Córdoba Hotel

  • Nærmeste flyplass: 138 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Kart og avstander

  • Nærmeste by (Córdoba): ca. 0 m
  • Avstand til sentrum: ca. 100 m
  • Den Store Katedralen og Moskéen, Mezquita de Cordoba: ca. 200 m
  • Historisk sentrum i Cordoba: ca. 200 m
  • Kalifatbyen Medina Azahara: ca. 17 km
  • Sevilla Flyplass: ca. 138 km (1h 40m)
  • Malaga Flyplass: ca. 167 km (1h 50m)

Balcón de Córdoba Hotel tilbyr 10 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er forskjellig innredet og har jordfarger, hyggelig belysning og vakre detaljer. Alle rommene har aircondition, TV, sikkerhetsboks, minibar, vannkoker og gratis Wi-Fi. Badene har badekar eller dusj med regnvannfall, tøfler, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Balcón de Córdoba Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Calle Encarnación Nº 8
14003 Cordoba

Koordinater

Latitude: 37.8805
Longitude: -4.7791

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer