Charming Residence Dom Manuel I

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
2307 anmeldelser

Charming Residence Dom Manuel I har en god beliggenhet i hyggelige og historiske Lagos, i nærheten av noen av de vakreste strendene på Algarvekysten. Hotellet, som kun er for voksne og helt perfekt for par, er en sann perle, der komfort og design går hånd i hånd og skaper den perfekte rammen for ferien din. I de sjarmerende og romantiske omgivelsene kan du nyte en avslappende ferie og flotte fasiliteter som basseng og spa, og så bor du i behagelig gangavstand til Lagos' pittoreske gamleby, med et hyggelig byliv, lokale butikker og gode fiske- og skalldyrsrestauranter. 

Sett utenfra er Dom Manuel I en beskjeden eiendom, men så snart du kommer inn på det hyggelige boutique-hotellet, møtes du av masser av portugisisk sjarm og en romantisk atmosfære. Arkitekturen og innredningen er klassisk portugisisk med tråder tilbake til 1500-tallets overdådige, romantiske periode og de portugisiske oppdagelsesreisene som byen har tilknytning til. Utendørsområdene på hotellet byr på frodige omgivelser pyntet med små skulpturer og grønn vegetasjon samt skyggefulle pergolaer med fargerike blomster. Her kan du enkelt finne en hyggelig og intim krok der du kan slå deg ned og nyte stemningen og det behagelige klimaet som Lagos har å by på. 

Hotellet har flere innbydende steder hvor du kan slå deg ned og nyte ferielivet under strålende sol. Det finnes to områder med bassenger, omgitt av solsenger og vakre hager. Du kan også slå deg ned i en av cabañaene på taket, og nyte den fine utsikten over området og det dypblå havet i horisonten.

Som nevnt er fasilitetene helt perfekte for en avslappende og romantisk ferie, og i hotellets velværeområde kan du nyte massasje, sauna og tyrkisk bad. Etter en god natts søvn serveres en herlig frokost med lokale delikatesser i det hyggelige barområdet, der du også har mulighet for å sette deg utenfor på terrassen under pergolaen og nyte maten din i det fri. Frokosten er populær og favner bredt med bl.a. vegetariske og glutenfrie alternativer. I løpet av dagen fås snacks og drikkevarer fra baren, og til middag kan du gå ut i byen og spise på et bredt utvalg av lokale restauranter, der det venter deg gode gastronomiske opplevelser. Her på Algarvekysten kan du nemlig få masser av friske fiske- og skalldyrsretter, herlig krydret mat, gode rød- og hvitviner, for ikke å glemme delikate portviner samt lekre kaker og desserter. 

Lagos er en livlig by som byr på enestående natur ved kysten. Byen er velsignet med fine strender, og du bor bare 10 minutters gange fra den utrolig vakre stranden Praia Dona Ana, som lokker med gyllen sand og rolig, innbydende vann. Her kan du både slappe av og dra på oppdagelse, for stranden byr også på imponerende grotter og dramatiske, oransje klippeformasjoner. Du kan dra på seiltur fra Lagos og komme helt innpå kystens vakre severdigheter fra havsiden, f.eks. de skulpturelle klippeformasjonene Ponta da Piedade, som ligger 3 kilometer fra Lagos. I det hele tatt er Lagos et paradis for badenymfer og solelskere med gode muligheter for diverse vannsportsaktiviteter på de mange strendene. 

På den samme korte avstanden kan du oppleve Lagos' hyggelige sentrum like ved den stemningsfulle marinaen, beundre byens vakre arkitektur og dra til det travle fiskemarkedet. Området legger også opp til fine vandre- og sykkelturer, så du kan med fordel leie en sykkel på hotellet og begi deg ut på tur. Et godt utfluktsmål fra Lagos er den sjarmerende kystbyen Alvor, som byr på brosteinsbelagte gater, lave, tradisjonelle hus, flott havneliv og masser av atmosfære. Du kommer deg hit på en halv times kjøring i bil. 

 

 

Derfor skal du velge Charming Residence Dom Manuel I

  • Nærmeste flyplass: 90 km
  • Avstand til sentrum: ca. 800 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen mellom 08.30-22.00 i perioden 1/11-31/3 og mellom 08.00-23.00 i perioden 1/4-31/10. Regner du med å sjekke inn etter kl 20.00, må du vennligst kontakte hotellet minst 24 timer før ankomst for innsjekkingsinstruksjoner. Turistskatt betales på stedet.

Sjarmerende Residence Dom Manuel I er et såkalt voksenhotell for personer over 16 år, og er derfor perfekt hvis du ønsker en rolig ferie uten barn.

Hotellet består av en hovedbygning og to mindre bygninger med eget bassengområde «Guest House Dom Manual I». Reserverte rom kan ikke garanteres i en av bygningene. Resepsjon, loungebar, frokostrom og spa ligger i hovedbygningen. Ingen av bygningene har heis.

Et depositum på 100 EUR kreves ved ankomst, som refunderes ved utsjekking dersom rommet forlates i opprinnelig stand.

Hotellet tilbyr gratis parkering, men har kun noen få parkeringsplasser. Derfor kan det være nødvendig å finne parkering i nærheten selv. Bassenget er sesongåpent (april - oktober) avhengig av været og mellom kl. 09.00-19.00.

Kart og avstander

  • Praia Dona Ana: ca. 700 m
  • Praia do Porto de Mos: ca. 1.6 km
  • Avstand til sentrum: ca. 800 m
  • Se de fantastiske klippeformasjonene ved Ponta Da Piedale: ca. 1.6 km
  • Praia do Camilo: ca. 1.2 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Boavista Golf & Spa Resort: ca. 3.8 km
  • Stranden Meia Praia - vakker og bred: ca. 6 km
  • Meia Praia: ca. 6 km
  • Praia da Luz: ca. 8 km
  • Onyria Palmares Beach Golf Resort: ca. 8 km
  • Espiche Golf: ca. 9 km
  • Ta med piknikkurven til Monchiques vakre fjelllandskap: ca. 47 km
  • Faro Flyplass: ca. 90 km (1h 0m)
  • Lissabon Flyplass: ca. 301 km (2h 50m)

Hotellet har 62 komfortable rom i ulike størrelser og kategorier, som er stilfullt dekorert med portugisiske fliser og malerier. Alle har egen balkong/terrasse med utsikt til byen eller bassenget.

Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, Wifi, telefon, safe, minibar, vannkoker. Badene har dusj og/eller badekar og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Charming Residence Dom Manuel I. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rua Gago Coutinho Lote 37
8600-593 Lagos

Koordinater

Latitude: 37.0938
Longitude: -8.6734

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer