101 Adrianou Luxury Urban Stay

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,9
Fantastisk
223 anmeldelser

I hjertet av Plaka, også kjent som Athens «gamleby», kan du bo i romslig suiter på et hotell hvor det bare er 8 rom. Den perfekte beliggenheten for deg som vil bo sentralt og oppleve byen til fots. Her kan du bo i suiter med utsikt opp mot det berømte Akropolis som ligger ikke mindre enn 1 kilometer fra hotellet og i gangavstand til mange av byens severdigheter.

Vil du bo på et mindre hotell, der du ikke blir forstyrret av mange andre gjester, men kan gjøre alt i ditt eget tempo? Da er kanskje 101 Adrianou Luxury Urban Stay noe for deg? Hotellet har bare 8 suiter og noen av dem har utsikt mot Akropolis. Alle suiter går i en moderne urban stil og du får mye plass til å slappe av etter en lang dag. Hotellet er dessuten perfekt for deg som reiser sammen med din partner.

Bo i hjertet av Plaka...

Hotellet har en fantastisk beliggenhet, i hjertet av bydelen Plaka, i sentrum av Athen. Her på de smale gatene kan du shoppe i de små butikkene, drikke kaffe på noen av de koselige tavernaene eller bare nyte atmosfæren. Når du skal ut og spise, bør du imidlertid være oppmerksom når du velger tavernaer. Det er mange turistfeller i denne delen av byen og de skilter blant annet med gresk souvlaki og gyros, som jo er en av tingene man skal smake i løpet av ferien. Du kan i stedet besøke restauranten O Kostas, 400 meter fra hotellet. Her kan du spise de forskjellige greske rettene for en billig penge og retter har rykte på seg for å være blant de beste i Athen, når det kommer til gyros.

 ... og med gangavstand til Akropolis

Når du reiser til Athen, må du naturligvis besøke berømte Akropolis. Selv om du bor i en suite med utsikt mot dette historiske minnesmerket, så må du bare gå opp dit for å se det på nært hold. Hotellet ligger bare 800 meter fra Akropolisklippen og på en klar dag vil du få Athens beste utsikt oppe fra toppen. Hvis du ikke har fått nok av gamle historiske templer og ruiner etter besøket ditt, eller du er sugen på en lengre spasertur i terrenget, kan du gå videre mot Filopappou-høyden. Bakkelandskapet er et vidunderlig grøntområde hvor det er flere spennende ruiner. Fra denne høyden har du også en imponerende utsikt utover Akropolis med Lycabettus-høyden i bakgrunnen. 

Få minutter fra Monastiraki 

Fra hotellet kan du gå til det historiske Monastiraki-kvarteret på bare noen få minutter. Der ligger mange av byens historiske severdigheter og museer. Her finner du også byens populære handlegate, Ermou, som er full av forskjellige butikker. Her ligger også Monastirakis populære marked, med små butikker ved det trivelige torget, som er svært populært og da særlig blant turister.

Derfor skal du velge 101 Adrianou Luxury Urban Stay

  • Du vil bo i sentrum av Athen, midt i Plaka
  • Du vil bo nær butikker og restauranter
  • Du vil bo i en moderne suite med utsikt mot Akropolis
  • Du vil bo på et mindre hotell med privatliv
  • Du vil bo i gangavstand fra historiske severdighetene

Godt å vite om 101 Adrianou Luxury Urban Stay

Lokal turistskatt betales på stedet. Ved ankomsten trekkes et depositum som betales tilbake ved hjemreise. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet (med forbehold om eventuelle endringer). Parkering er tilgjengelig cirka 200 meter fra hotellet (mot betaling). 

Resepsjonen er åpen mellom 09.00-20.00. Vennligst kontakt hotellet senest 24 timer før ankomst og meddel din forventede ankomsttid. Ved ankomst etter kl. 20.00 skal man ha en kode for å komme inn i bygningen. Denne koden får du av hotellet.

Derfor skal du velge 101 Adrianou Luxury Urban Stay

  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Avstand til sentrum: ca. 0 m
  • Acropolis: ca. 700 m
  • Daphni-klosteret: ca. 17 km
  • Athen Flyplass: ca. 34 km (40m)

101 Adrianou Luxury Urban Suites består av 8 romslige suiter og alle er utstyrt med TV, gratis Wi-Fi, espressomaskin, vannkoker, et lite kjøleskap, klimaanlegg og sikkerhetsboks. Badene er utstyrt med WC, dusj, hårføner og toalettartikler.

Vær obs på at badet er åpent inn mot suiten og at det ikke er dør til dusjkabinettet. Det er dør til selve toalettet.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på 101 Adrianou Luxury Urban Stay. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

101 Adrianou Street
10558 Athens

Koordinater

Latitude: 37.9730
Longitude: 23.7303

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Athen

Vis flere